Jazz, funk i blues produženi vikend u klubu Stari Bitef – Soul Society

Datum objave:15.10.2018

Pročitano:1699 puta

Datum održavanja: 18.10.2018 - 20.10.2018

Lokacija: Beograd

Dragi ljubitelji muzike, treće oktobarske nedelje vraćamo se korenima i zvuku Soula, u to ime pripremili smo vam tri vrhunska klupska koncerta. U četvrtak nastupa svetska zvezda ethno jazz scene Oleg Kireyev sa svojim pratećim jazz bandom, u petak napokon vraća nam se James Brown tribute band, sastavljen od polovine članova VH banda i drugih virtuoznih jazz i funk muzičara sa naše scene, dok u subotu je prava celovečernja blues rock fiesta uz Natašu Guberinić I Di Luna Blues Band.

Oleg Kireyev, muzičar koji živi i stvara širom Evrope i Amerike, u klubu SOUL Society-Stari Bitef, održaće svoj klupski koncertu četvrtak 18. Oktobra uz pratnju svog izvanrednog Jazz Band-a koji čine:Oleg Kireyev - saxophone


Andreja Hristić -piano


Milan Nikolić-bass


Miloš Grbanić-drums 

Olegovo stvaralaštvo krunisano je sa preko 15 albuma svestranog spektra – od džeza, Baškir folk muzike do etno džeza. Školovan u Poljskoj, nakon završenih studija odlazi u Njujork i osvaja američku scenu, kolevku džeza, sa svojim etno džez projektom ,,Feng Shui Jazz Theatre’’.

Nastupao je na London Jazz Festivalu, New York Jazz Improv Festivalu i legendarnom Montreux Jazz Festivalu. Olegova muzika je brilijantna mešavina svih stilova, kojoj morate svedočiti na njegovom koncertu u Beogradu!


Ulaz: 500 dinara na vratima kluba i Eventim


Vrata od 22:00h


Poslušajte jedan od najslušanijih Olegovih jazz singlova:

 

 

 James Brown Tribute Belgrade je nastao u čast jednom od velikana i rodonačelnika funk, soul, gospel i R&B muzike, velikom šoumenu gospodinu James Brownu. Očekujte celovečernju muzičku plesnu žurku u Starom Bitefu.

 

James Brown tribute band


James Brown tribute bend čine:
Branko Trijić - gitara


Marko Vlahović- vokal


Max Kochetov - saksofon, prateći vokali


Vladimir Čukić- bass gitara
 

Miloš Nikolić - truba, trombon


Peđa Milutinović - bubnjevi


Bojan Ivković - perkusije, prateći vokali

 

Rezervacije na 063/377420


Ulaz: 250 dinara

KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB NA VEČE KONCERTA, 


Vrata se otvaraju od 22h

Di Luna Blues Band, 20. Oktobra, u subotu, nastupiće po svom običaju vatreno i energično a svirka će trajati toliko da će svi zaboraviti na vreme. Na sceni će im se pridružiti energična i harizmatična Nataša Guberinić, jedna od najboljih vokalistkinja na beogradskoj sceni i Dragan Ćalina jedan od naših najeminentnijih jazz pijanista.


 

 

Di Luna Blues Band čine:

Nataša Guberinić - vocal


Dragan Marković Mare - guitar


Blagoje “Pače“ Nedeljković - drums


Nikola Marković - bass


Dragan Ćalina - klavijature


Slobodan Negić - guitar


Goran Stojković - guitar & vocal

 Di Luna Blues Band” osnovan je 1989. god. sa prevashodnim ciljem da kroz žive nastupe podele radost muziciranja i ljubav prema bluzu. Veliki broj nastupa i uvek dobra atmosfera na istim dovoljno govori zašto bend opstaje nepunih 30 godina. Učestvovali su na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim festivalima (Exit Festival, Nisville Jazz Festival, Enter Festival, Summertime Jazz Festival, Voxstock, Valjevo Jazz Festival, Sabac Jazz Festival, North City, Marsoni Blues Fest, FIAT, Blues Summit Podgorica, Belgrade Beer Fest, …), Delili su nastupe sa najvećim svetskim zvezdama džeza i bluza (Ten Years After, Diane Schuur, Benny Golson, Art Farmer, Mick Taylor, Joe Zawinul...). Sto posto emocije, energije blues rock-a odsviranog od beogradskih doajena.

Rezervacije na 063/377420


Ulaz: 250 dinara KARTE SE KUPUJU NA ULAZU U KLUB


Vrata od 22h

Dobro došli u Soul u Starom Bitefu. Skver mire Trailović, Dorćol.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :