Javni poziv izlagačima za Balkan Design Shop @ Mikser House Sarajevo

Datum objave:15.08.2017

Pročitano:2609 puta

Lokacija: Sarajevo

Mikser House Sarajevo & Balkan Design Shop pozivaju domaće i regionalne dizajnere, proizvođače, samostalne umjetnike i zanatlije da se prijave za mjesto u Balkan Design Shop-u u okviru budućeg regionalnog kreativnog centra Mikser House u Sarajevu koji se otvara 8. septembra u Pofalićima.

 

Mikser House Sarajevo


Prodavnica balkanskog dizajna u Mikser House-u u Kolodvorskoj 12 predstaviće javnosti najbolje primjere balkanske kreativnosti i preduzetništva kroz selekciju autentičnih proizvoda i rukotvorina domaćih i regionalnih dizajnera i proizvođača. Ponuda će obuhvatati originalne, savremene komade namještaja i kućne dekoracije, unikatnu odjeću, torbe, majice sa originalnim printovima, autorski nakit, urbani aksesoar, inovativni program za djecu, ekološke proizvode, lokalne gastronomske delikatese, kao i publikacije i stručnu literaturu iz domena kreativnih disciplina, djela savremene domaće i regionalne književnosti.
Ukoliko se bavite kreativnim radom i smatrate da je Vaš proizvod poseban - prijavite se!


Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda (ili linije) proizvoda, minimum 4 fotografije prozivoda, uz kratak prateći opis i okvirnu komercijalnu ponudu, te kontakte: telefon, e-maill, facebook strana, web adresa (ukoliko postoji), relevantni linkovi. Prijave možete slati do 26.8.2017. u ponoć na e-mail adresu: shop@mikser.rs
Možda baš vi postanete dio Mikserove stalne prodajne postavke!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :