Barutana klub Beograd

JARBOLI: Nove ideje i nova energija prštaće sa bine Vračar Rocks festivala!

Datum objave:21.04.2015

Pročitano:4873 puta

Datum održavanja: 24.04.2015

Lokacija: Božidarac, Beograd

,,Još se prije govorilo o stvaralačkoj snazi beogradske grupe Jarboli, a danas se bez imalo okolišanja može reći da je riječ o najboljem srpskom, ne samo indie, bendu" (Ravno Do Dna)

 

JARBOLI: Nove ideje i nova energija prštaće sa bine Vračar Rocks festivala! | Božidarac | Beograd | 2015


Grupa Jarboli je tokom svog sada već više od dvadesetogodišnjeg rada bila shvatana na razne načine: kao dečačka pojava, vojvođanski pop devedesetih, intelektualni rok, vanžanrovska muzika teška za etiketiranje, protohipsterska tvorevina, romantični i istovremeno angažovani rok... Ipak, kada su u pitanju Jarboli, nema govora o kalupima i strogim žanrovskim odrednicama. Jarboli su beskompromisni - rokenrol atrakcija kakve skoro i da nema na našim prostorima! Na njihovim koncertima stvara se osećaj zajedništva, zbog čega se svaki nastup ovog sada već kultnog benda sa nestrpljenjem iščekuje. Jarboli uvek imaju šta da kažu, i odlično znaju kako to da prenesu - nove ideje i nova energija prštaće sa bine Centra za kulturu Božidarac u petak, 24. aprila, kada će zajedno sa grupom Crvi Jarboli nastupiti na Vračar Rocks festivalu!

Jarboli su na Vračar Rocks festivalu učestvovali pre tačno dve godine. Održali su koncert za pamćenje i ovekovečili su ga na live albumu ,,Podrška je važna".

Nema ,,Zablude" i ,,Neizvesnosti" - Jarboli za petak, 24. april, pripremaju ,,Ples" i bučno električno putovanje kroz suze i smeh!

U veliki beogradski koncert Jarbola publiku Vračar Rocks festivala uvešće superenergičan nastup supergrupe Crvi koju čine članovi sastava Kriške, Bitipatibi i Repetitor - Damjan Babić, Dragan Jovanović, Ivan Skopulovič i Boris Vlastelica.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

Svirka počinje od 20h!
Pravac Božidarac!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :