Jam Display: Somborski sastav izbacio svoj prvi singl i spot!

Datum objave:16.01.2015

Pročitano:6099 puta

Lokacija: Sombor

Somborski sastav Jam Display počeo je ozbiljan projekat, a jedan od prvih koraka je novi spot za stvar Inner Cage, objavljen ovih dana. „Jam Display” trenutno stvara svoj prvi album, na kojem treba da se nađe 10-12 pesama. Ovaj spot je prvi korak u priči koja će se tematski provlačiti kroz buduće pesme i spotove ovog mladog sastava. Ulazak u studio je planiran tokom februara, a snimanje i produkciju poverili su Aleksandru Vaciju, proverenom majstoru tona.
 

Jam Display: Somborski sastav izbacio svoj prvi singl i spot pod nazivom INNER CAGE | 2015

 

Spot za pesmu „Inner Cage” režirao je Peter Goretić, student režije budimpeštanske Akademije umetnosti, koji je montažu i efekte radio uz asistenciju kolege Gerge Gelca (Geltz Gergő). Scenario za spot su napisali Žolt Hodovanj i Peter Goretić, a tekst pesme izašao je iz pera Roberta Budaija. Tehničku podršku pružila je subotička „Dinovizija”. Spot je sniman na salašu Vamošer između Kupusine i Bačkog Monoštora, a u video-klipu se osim članova benda pojavljuju i Miljana Drinčić i Jovan Sredojev, polaznici dramskog studija u Somboru. Za kostime i šminku pobrinula se Rita Klem, likovna umetnica iz Doroslova. Bend „Jam Display” inače čine Robert Budai - gitara, Aleksandar Pavić - vokal, Bojan Milić - bas gitara i Albert Fridrih - bubnjevi.

 

 

JAM DIPSLAY je bend iz Sombora, nastao kao potreba nekolicine drugara da iskažu svoju kreativnost radeći ono što znaju najbolje. Muzika kojom se ovaj bend bavi predstavlja energičnu mešavinu različitih žanrova koja u slušaocu najčeše izaziva pozitivne simptome kao što su klimanje glavom sa čestim pojavama skakanja. Svoju muziku definišemo(ako baš moramo) kao određenu vrstu alternativnog roka novije generacije, ali u isto vreme smo skloni "flertovanju" sa različitim žanrovima. Volimo o sebi da mislimo kao o bendu koji ume da napravi šou. Na našu radost publika je odlično prihvatila ovakav naš pristup sviranju i ubrzo se zabava iz "dnevne sobe" prebacila u mnogobrojne lokale po Vojvodini i Beogradu. Upravo smo izbacili naš prvi studijski singl, koji je snimljen u studiju Aleksandar Vaci "Shazz", u Somboru. Za "Inner Cage" snimili smo i video spot. Ova pesma je zamišljena kao prva sa budućeg albuma, koji se uveliko(i naširoko) priprema. Do tada, imaćemo priliku da se gledamo i slušamo po nastupima, ali i pojedinim festivalima. Ono što možete da očekujete od nas, na tim nastupima, su svakako energija i emocija, za koje se uvek trudimo da ih prenesemo na ljude. Smatramo sebe, pre svega, obožavaocima muzike, koji imaju mogućnost da sa ljudima podele radost koju u nama izaziva i budi sviranje. Publika nam je uzvratila istom merom, pa se upravo iz tog razloga možemo pohvaliti da smo za relativno kratko vreme uspeli da ostvarimo saradnju sa velikim brojem lokala. Imali smo priliku i zadovoljstvo da sviramo na izvanrednim mestima poput kluba "Mojo", kluba "Gun", bara "Shamrock" i još mnogih drugih. Nadamo se da ćete uživati u našoj muzici bar onoliko koliko smo mi uživali u njenom stvaranju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :