Jak domaći lineup na Serbia Wonderland festivalu

Datum objave:28.09.2016

Pročitano:4553 puta

Datum održavanja: 08.10.2016

By:Tijana Ristić

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Serbia Wonderland Festival koji će se održati 8. oktobra u Hangaru kod Luke Beograd, objavio je i najbolja domaća imena koja će pružiti podršku ukrajinskoj zvezdi Omniji i zajedničkim snagama zapaliti Hangar, a to su imena koja su imala priliku da uz SW godinama unazad grade svoju karijeru: Erik Iker | Ikerya Project, Zap Me Strobe, Cavin Viviano, Pessto, Divolly & Markward, Stereo Republic, Aero i Cyber.

 

Serbia Wonderland


Iz jedne od najvećih svetskih izdavačkih kuća "ARMADA" pored Omnije koji će biti glavna zvezda, Serbia Wonderland će ugostiti i domaći duo Zap Me Strobe koji je potpisao "Mirrors" za ovu izdavačku kuću. Kao što smo već navikli, Zap Me Strobe će nastupati sa dosta svoje muzike, a imaćemo prilike da premijerno čujemo neke od novih materijala koje su spremili za ovogodišnji nastup na ADE Festivalu u Holandiji.


Erik Iker važi za jednog od najpoznatijih i najboljih trance producenata i izvođača u Srbiji i regionu koji već nekoliko godina izdaje svoje trake za strane lejblove i ima podršku od ogromnih imena kao što su Paul van Dyk, Aly & Fila, Sean Tyas.

 

Nakon prošlogodišnje pobede na Serbia Wonderland di-džej takmičenju, Pessto kreće uzlaznom putanjom. Nedavno je za DANNIC-ovu izdavačku kuću FONK Recordings izdao traku Masego, pozvan je da nastupa na Amsterdam Dance Eventu, a ima podršku velikih imena kao što su Hardwell, Afrojack, Dada Life, Fedde le Grand i mnogi drugi. 

 

Di-džej pult sa mladim Pesstom, deliće Cavin Viviano koji je već duže vreme najbolji i najpoznatiji domaći predstavnik progressive house zvuka i DJ koji je već postao zaštitno lice Serbia Wonderlanda na kom nastupa od samog početka pisanja bajke.


Divolly & Markward su vrteli pored Dimitri Vegas i Like Mikea i postigli veliki uspeh na Exit festivalu i Sea Danceu. Sa svojom pesmom "Batucada" su postigli 49. mesto na Beatportu i podržani su od velikih imena kao što su Fedde Le Grand, DANNIC, Marcus Schossow... Oni će takođe nastupati na ADE-u pored vodećih imena scene.


Priliku da se predstave publici, imaće i još jedan miljenik domaće trance publike - Cyber, Stereo Republic koji je odlično poznat Wonderland publici zbog svojih odličnih nastupa i zbog fenomenalne energije za di-džej pultom i Aero koji se svojim muzičkim ukusom u poslednje vreme sve više probija na domaćoj sceni. 

Organizatori su najavili i WONDERLAND LASER SHOW koji će doprineti jedinstvenoj atmosferi noći koja će se prepričavati. Karte za ovaj događaj možete nabaviti po promotivnoj ceni od 890 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49.

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :