Barutana klub Beograd

Jacques drži masterclass: Prijavite se za predavanje virtuoza savremene elektronske muzike

Datum objave:29.03.2017

Pročitano:4257 puta

Datum održavanja: 01.04.2017 - 02.04.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Magacin Depo

Nova zvezda francuske muzičke scene - Jacques, posetiće Beograd u subotu, 1. aprila. Pre njegovog zvaničnog nastupa na žurki u Depo Magacinu, ovaj umetnik će tokom dana održati masterclass o svom kreativnom okruženju i muzičkoj produkciji.

 

Jacques

Jacques je iskreno jedinstvena pojava u svetu savremene muzike. Spiritualni tehno-geek, natprirodni inženjer, skvoter, neumorni entuzijasta, nova zvezda francuske scene. Osim što je svojom muzikom za kratko vreme zarazio široku publiku iz svih krajeva sveta, njegove uzbudljive nastupe odlikuje impresivna tehnika dizajniranja zvuka uživo, često zanemarujući muzičke instrumente zarad najobičnijih predmeta iz svakodnevnog života.

 


Tokom ove seanse, Jacques će podeliti svoju ekspertizu, višegodišnje iskustvo, tehnike pisanja muzike i filozofiju hakovanja instrumenata – on posetiocima otvara vrata u svoj muzički univerzum gde će pokazati mnoge trikove vezane za svoj impresivni workflow.


Pod pokroviteljstvom Red Bull Music Academy, masterclass je besplatan, ali molimo sve zainteresovane da putem ove forme prijave svoje prisustvo. Ako se bavite muzikom ili vas samo zanima stvaralački proces pravog virtuoza, ovo je zaista jedinstvena prilika da ovog umetnika vidite uživo. Predavanje će se održati u novom prostoru Nixon kompleksa u Mišarskoj ulici sa početkom u 15h.

 

 

Inače, Blender je odlučio da nagradi sve fanove koji na vrlo jednostavan način mogu da osvoje karte za ovu žurku, o čemu se radi pogledajte na njihovoj Facebook stranici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :