Ja se šalim, vi preterujete - Stand up komedija Srđana Dinčića 25. novembar @ 21h, Blow Up Bar

Datum objave:24.11.2012

Pročitano:4866 puta

Da li znate onu priču kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka, jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo? 
Ne znate?!
 


Slučajno se pogodilo da Srđan Dinčić zna tu priču i vrlo je voljan da ispriča svakome koga interesuje šta se desilo kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka, jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo...
 
Urnebesna zapažanja i hamletovske dileme Srđana Dinčića publika će imati priliku da čuje uživo i “iz prve ruke” ove nedelje u Blow Up Baru. Celovečernja zabava uz stand up komediju jednog od najtalentovanijih komičara na Balkanu počinje od 21h.
 
Srđan Dinčić bavi se stand up komedijom godinu i po dana i već iza sebe ima blizu 200 nastupa. Za svoje nastupe uvek kaže "moglo je biti bolje", ali je i pored toga omiljen komičar u Srbiji. Često se probudi neraspoložen, pa se tada obuče u Smrt i pokušavajući da oraspoloži sebe usput nasmeje i oduševi publiku.

Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da “lupeta”. Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokazanom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi - jer slatkim rečima se najbolje soli pamet.
 
Inače, u beogradskom Blow Up Baru utorkom i nedeljom održavaju se redovni nastupi stand up komičara u organizaciji kluba komedije Standup.rs, a na istom mestu i novi talenti stand up-a dobijaju šansu da zasmeju publiku.
 
Srđan na Twitteru:
 
Britanski list „Dejli mejl“ preporučio je Srbiju kao idealno mesto za odmor. A dobro, svaki list ima te humorističke strane...
Kaže mi gazda jednog kafića :'' Ej pravimo žurku za Noć veštica, maskiraj se u nešto jezivo '', '' Hoću, maskiraću se u tvoj WC vikendom ''.
To koliko nas ovi u Hagu ne vole je samo dokaz koliko oni ne prate tenis!
Naučnici su došli do zaključka da strah može da se namiriše. A najgore je kad saobraćajac oseti da ti strah miriše na lozu...
Da li se u zimsku opremu računa osveživač u obliku jelke, pošto jedino to imam u automobilu?...
Lokacija: Blow Up Bar, Bulevar Despota Stefana 36 a
ulaznica: 150 dinara
telefon za rezervacije: 011 322 16 28
060 307 01 27

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :