Ja putujem: Pogledajte novi spot benda S.U.S. snimljen u 4K rezoluciji

Datum objave:08.09.2016

Pročitano:3910 puta

Beogradski punk’n’roll bend S.U.S. objavio je spot za pesmu "Ja putujem", koja je ujedno i prvi singl sa snimljenog drugog albuma čije se izdanje očekuje do kraja godine.

 

Scena iz spota za pesmu Ja putujem


Spot je snimljen u 4K rezoluciji, što je novitet na domaćoj sceni i retkost čak i za mnogo komercijalnije muzičke žanrove.
Zapravo se može reći da je to četvorominutni film koji je urađen na temu teksta same pesme. Glavni lik u filmu propada kroz vreme, čekajući svoju priliku za bolji život za koju ne zna ni dal’ postoji. Oko njega se menjaju vladari, sistemi, uniforme organa "reda i mira” kojima je on uvek sumnjiv, a zapravo sve ostaje isto.

 


Može se reći da ovaj “film” obuhvata tri epohe. Period Kraljevine SHS, Titove Jugoslavije i moderno vreme. Spot je snimljen u produkciji “Full Frame Studija” dok je pesma snimljena u studiju “Bare Wired” u Zemunu. Miks i master pesme je radio bend u saradnji sa producentima Milanom Barkovićem, Slobodanom Đukićem (Soulcraft, Jimi 3B’s 666 Blues Band, In From The Cold) i mastering producentom Borisom Usanovićem (Jimi 3B’s 666 Blues Band, In From The Cold).

 

Scena iz spota za pesmu Ja putujem

Bend S.U.S. svira fuziju punk rocka i garažnog rocka. Specifični su po svojoj mornarskoj “uniformi”, žestokim live nastupima uz po malo i pirotehnike, kao i tome što je glavni vokal bubnjar. Iza sebe imaju dve mini turneje po Holandiji kao i mnoštvo koncerata po Ex-Yu zemljama. 2010. godine je izašao prvi album “Brend imaginarne revolucije”, izašli su na kompilaciji sa obradama benda Novembar “Tako mlad i tako čist” a snimljen je i drugi album koji se promoviše ovim videom.

Više na
www.youtube.com/susnroll
www.reverbation.com/susnroll


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :