Barutana klub Beograd

IZVANREDNI BOB PREDSTAVLJA KATALOG I INSTAGRAM FILTER ZA FINALE IZLOŽBE ''REMIKS''

Datum objave:06.10.2021

Pročitano:1045 puta

Lokacija: Beograd

Izložba ''Remiks'', vizuelnog umetnika Izvanrednog Boba, koja je prethodnih mesec dana trajala u Galeriji Podroom, zatvara se u četvrtak, 7. oktobra.

 Kako je to i prethodnih nedelja bio slučaj, i u samoj završnici, Bob dovodi goste, ovoga puta to će biti članice DJ kolektiva Sutra, Ubica i Na5a.

Za sam kraj Izvanredni Bob, predstaviće najavljeni katalog, a od juče je aktivan i Instagram filter, sa motivom svetlosne instalacije sa izložbe Remiks.

''Katalog je u formi izdanja sa „trakama" odabranih producenata, a okonačno je aktivan Instagram filter kojim publika može napraviti selfije u virtuelnom prostoru kreiranom za tu priliku, okruženi radovima sa izložbe. Na taj način oni postaju aktivni učesnici i stvaraoci a ne samo pasivni posmatrači'' - kaže Izvanredni Bob.

Umetnik na ovoj izložbi interpretira svoje viđenje grafičkih radova drugih umetnika, koje uklapa sa muzikom u jedinstvenu ritmičku celinu.

Izloženi radovi su video animacije i svetlosne instalacije koje su u različitim oblicima izlagane u klupskom ambijentu, ali nikada zajedno, a galerija Podroom, bez prozora i bez svetla je idealan prostor za realizaciju ove nesvakidašnje izložbe, kojom je umetnik imao za cilj da pruži posetiocima klupsko iskustvo.

Kustos izložbe Remiks je Saša Janjić.

Zatvaranje izložbe je zakazano za četvrtak, 7.oktobar u 19:00, a podsetimo da su u prethodnih mesec dana gosti DJ-evi bili: Marko Milosavljević, Feloneezy, Matej Rusmir i PTZC.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :