IZNENAĐENJE: Za svoj 15 rođendan Dance Arena imaće novi, spektakularni izgled!

Datum objave:01.07.2017

Pročitano:3515 puta

Datum održavanja: 05.07.2017 - 09.07.2017

Lokacija: Petrovaradinska tvrđava

Svetski famozna mts Dance Arena ove godine slavi svoje 15. izdanje, i za tu priliku EXIT je spremio potpuno novu i dosad najveću verziju svoje spektakularne pozornice! Velika premijera novog izgleda biće održana u sredu, 5. jula na Guarana No Sleep festivalu zahvaljujući kojem će Arena biti otvorena pet noći i isto toliko svitanja u spektakularnom ambijentu Petrovaradinske tvrđave.

 

Exit Dance Arena

 

Novi dizajn uključuje i dosad najveću binsku konstrukciju Arene koja je sad široka čak 55 i visoka 17 metara, a na kojoj se nalazi izuzetno snažan Meyer MILO sistem sa čak 102 zvučne kutije, raspoređene tako da pokriju ceo amfiteatar sa dva kraka i brdom sa tribinama preko puta bine. Binska konstrukcija nosi preko 300 rasvetnih uređaja, više od 150 metara LED tuba, te dosad rekordnih 328 kvadrata LED ekrana!
 

VJ REEL 2015 // Dub Video Connection from Dub Video Connection on Vimeo.


Specijalno za ovaj značajan jubilej, na EXIT dolazi i jedan od vodećih svetskih vizuelnih studija Dub Video Connection iz Lisabona, čiji VJ tim već nedeljama unazad sprema posebne video materijale za izuzetno složen raspored LED ekrana koje će oživeti tokom pet noći na mts Dance Areni! Dub Video Connection ove leta takođe slavi 20 godina na svetskoj eletronskoj sceni, a iza sebe imaju dizajn i VJ-ing na vodećim techno festivalima kao što su Time Warp, Awakenings, Cocoon in the Park, NOS Alive, Neopop i drugi.

 

Exit Dance Arena


Za potpuni spektakl predviđeno je sedam najsavremenijih lasera sa novom generacijom specijalnih "crowd scanning" sočiva koji pružaju neverovatno preciznu definiciju slike uz maksimalnu bezbednost za vid, po čemu se izdvajaju od pređašnjih, prevaziđenih tehnologija. Ove godine su uvećani i svi specijalni efekti poput nove pirotehnike, brojnih hejzera, mašina za suvi led i CO2.

U čast 15 godina rada mts Dance Arene, objavljen je i dokumentarni film o globalnom fenomenu svetski famozne bine Exita u kojem govore neke od najvećih svetskih zvezda kao što su Carl Cox, Maceo Plex, Nina Kraviz, Skrillex, Solomun, Deep Dish, Jackmaster i brojni drugi.

 


Na Arenu stiže i techno-pijanista Fabrizio Rat - La Machina!
Poseban nastup na Areni u nedelju, 9. jula izvešće nesvakidašnji tehno pijanista Fabrizio Rat, kojeg zbog neverovatne tehnike sviranja još nazivaju - La Machina! Njegovi nastupi kombinuju izuzetnu pijanističku tehniku sa kojom italijanski umetnik uživo kreira tehno zvuk poput himne Jeffa Millsa, "The Bells"!
 

 

Ovogodišnji, izuzetno širok program na Areni, duži za jednu celu noć, predvode upravo Jeff Mills, te Paul Kalkbrenner, Solomun b2b Dixon, Duke Dumont, Nina Kraviz, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah, Recondite, Booka Shade, Jamie Jones, Black Coffee, Robin Schulz, Hot Since 82, Faithless DJ set, Rødhåd, Nicole Moudaber, Fabrizio Rat, UVB i brojni drugi. Ovo listi pridružiće se još plejada ovogodišnjih domaćih i regionalnih izvođača koju čine Tijana T, Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Lag, Fakir, Marta, Sugar Lobby, AudioStorm, Lst 95, Andrew Meller, Akioki, Blacksoul presents PEZNT, Lady Lee, Ela Van Wolf, Stamen, Ilija Đoković i Scalameryia.

Velika premijera nove Arene u sredu - Ulaz uz bilo koju EXIT ulaznicu!
Svi koji imaju petodnevnu, četvorodnevnu ili bilo koju jednodnevnu ulaznicu za ovogodišnji EXIT, moći će da uđu na veliki Guarana No Sleep Festival koji se u sredu, 5. jula održava na mts Dance Areni i No Sleep Novi Sad bini. I na Kilerse i na No Sleep Festival ulaziće se na isti, dobro poznati glavni ulaz Exita (Lovoturs, br. 1 na svakoj mapi), a na vrhu će se publika razdvojiti na one koji imaju ulaznicu za koncert Kilersa i idu na Main Stage, dok ostali već od 22h mogu da uđu posebnim putem direktno na Arenu i #NSNS. Za one koji nemaju nijednu EXIT ulaznicu i planiraju da dođu samo u sredu na Arenu i #NSNS, tu su ulaznice po ceni od samo 990 dinara na svim blagajnama i sajtu Gigstix.com!

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :