Izložba "Herceg Novi u stripu"

Datum objave:28.08.2019

Pročitano:552 puta

Datum održavanja: 30.08.2019

Lokacija: Herceg Novi

Ovogodišnje izdanje Hercegnovskog strip festivala (HSF) je po mnogo čemu specijalno i pa tako i po najavnoj izložbi „Herceg Novi u stripu" koja se realizuje u saradnji sa novim turističkim kompleksom Portonovi u Kumboru. Izložba će biti otvorena u petak, 30. avgust, 2019. godine u 20:00h na Perla square u Portonovom.

 Postavkom se premijerno predstavljaju promotivni posteri koje su radili ovogodišnji specijalni gosti Hercegnovskog Strip Festivala, kao i retrospektiva najboljih radova prethodnih dvanaest godina naše manifestacije.

Podsjetimo ove godine specijalni gosti HSF-a, čiji će se promotivni posteri naći na štafelajima u Portonovom su Enrike Breća, Mario Alberti, Andrea di Vito, Paskvale del Vekjo, Vanesa Balardo, Rufus Dejglo, Bo Kuk, Sajmon Dejvis, Raul Alen, Havijer Fernandes, Štef Bartolić i Leonid Pilipović, koji će predvoditi armiju od 50 ostalih gostiju takođe vrhunskih umjetnika i teoretičara stripa u svijetu. Hercegnovski strip festival ove godine doživljava svoje 13. izdanje i počinje 6. septembra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :