Izložba fotografija E-Play objektivno u petak u Parobrodu

Datum objave:13.11.2018

Pročitano:1681 puta

Datum održavanja: 16.11.2018

Lokacija: Beograd

Izložba fotografija "E-Play objektivno", koja dokumentuje 20 godina postojanja alternativnog benda E-Play, biće svečano otvorena u petak 16. novembra u 13:00 Ustanovi kulture "Parobrod" u Beogradu.

 Izložba će trajati do 24. novembra, kada će iste večeri od 21:00 E-Play u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda održati koncert kojim proslavlja dve decenije rada i promoviše aktuelni album "Sloboda".

"Na izložbi će moći da se vidi razvoj E-play-a kroz godine sa sve promenama članova, frizura i gitara. U proteklih 20 godina radili smo sa mnogo talentovanih fotografa koji su znali da uhvate dobar trenutak, tako da je ova izložba više posvećenja njima. Biće oko 30 fotografija raznih fotografa, a među njima će svakako biti i moja omiljena fotografija sa našeg prvog nastupa kada smo bili predgrupa Boyama u SKCu",. kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Na izložbi će biti postavljene fotografije E-Playa čiji su autori Nebojša Babić, Aleksandar Zec, Đorđje Popović, Dalibor Stanković, Nemanja Đorđević, Luka Trajković, Mikica Andrejić, Milan Radovanović, Danilo Mataruga, Marko Krunić, Bojana Janjić, Andreja Hamović, Miša Obradović i Slobodan Sarić.

Osnovan 1998. godine u Beogradu, bend E-Play je veoma brzo zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima "E-Play" ‎(2000), "Crime" ‎(2005), "Drago mi je da smo se upoznali" (2009), "Obični ljudi" (2013) i konačno "Sloboda" (2018, izdavač Long Play).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :