Izdavačka kuća Koliba predstavila novo izdanje BRUTAL PROTEST-a!

Datum objave:01.04.2015

Pročitano:4691 puta

Lokacija: Banjaluka

Novi, treći po redu studijski album banjalučkog hip-hop sastava BRUTAL PROTEST pod nazivom 100%, ugledao je svjetlost dana 29. marta ove godine. Album je najavljivan do sada sa tri spota “Stara kola”, “Ovdje” i “Ista govna isti šljam” kako na lokalnim tv kanalima, tako i regionalno na MTV Adria. Konačno je došao red na kompletan album na kojem će se naći deset pjesama od kojih su samo tri, za koje su urađeni spotovi, poznate publici.

 

Izdavačka kuća Koliba predstavila novo izdanje BRUTAL PROTEST-a! | Banjaluka | 2015

„Novi materijal, iza kojeg sada stoji izdavačka kuća KOLIBA, razlikuje se od prethodnog rada, jer je uloženo puno više truda i ljubavi prema ovoj muzici. Ideja i želje su nam bile da doprinesemo i uradimo nešto novo i drugačije, kako na domaćoj hip-hop sceni, tako i u domaćoj muzici uopšte. Htjeli smo i da pokažemo da Banja Luka u muzici ima nešto novo i drugačije. Što se tiče tematike fokusirali smo se, kao i do sada, na probleme i položaj mladih u našem okruženju, jer mi ovaj album vidimo kao riječ naroda koju treba svako da kaže. Svi mislimo to isto, samo što to neko kaže, dok većina potajno klima glavom. Od mlađih generacija dobijamo najveću podršku, možda zbog toga što najviše slušaju našu muziku, a možda i zbog toga što su najpogođeniji trenutnom situacijom u društvu.“ – navode članovi benda.

 

Izdavačka kuća Koliba predstavila novo izdanje BRUTAL PROTEST-a! | Banjaluka | 2015

Album je snimljen u Rusted Sound studiju u Banjaluci, a produkciju, aranžmane, tekstove i muziku potpisuje Brutal Protest. Za zvanično izdanje pobrinula se izdavačka kuća Koliba, a kompletan album se od 29. marta može preslušati na Brutal Protest YouTube kanalu.

SPOTOVI:
Brutal Protest – Stara kola

Brutal Protest – Ovdje

Brutal Protest – Ista govna isti šljam
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :