Izabrani novi članovi Savetodavnog odbora "Kreativnog mentorstva"

Datum objave:18.06.2018

Pročitano:2208 puta

"Kreativno mentorstvo" je jedinstveni mentorski program u Srbiji koji podstiče profesionalni i lični razvoj pojedinaca angažovanih u oblasti kulture. Mi afirmišemo mentorstvo kao vid doživotnog učenja i razmene znanja, ideja i iskustva. Okupljamo i inspirišemo zajednicu donosilaca promena, posvećenih našoj viziji društva koje neguje vrednosti deljenja sa drugima, kontinuiranog usavršavanja i kreativnosti.

 

Tokom poslednjeg vikenda u maju održan je šesti godišnji sastanak Savetodavnog odbora "Kreativnog mentorstva" u Mokrin House-u.

 

Kreativno mentorstvo

NOVI SASTAV SAVETODAVNOG ODBORA "KREATIVNOG MENTORSTVA"


Savetodavni odbor programa čine inostrani i domaći stručnjaci u različitim oblastima: kulturni menadžment i politika, kulturno nasleđe i kreativne industrije; obrazovanje, mentorstvo i ljudski resursi; međunarodna kulturna saradnja i diplomatija; biznis, marketing i drugim, koji svojim znanjem, iskustvom i posvećenošću značajno doprinose razvoju "Kreativnog mentorstva".

U Savetodavni odbor ovom prilikom pozvano je i primljeno četvoro novih članova: Philipp Dietachmair, Larisa Halilović, Relja Dereta i dr Višnja Kisić, dok je dr Milena Dragićević Šešić postala predsedavajuća Počasnog odbora "Kreativnog mentorstva". Čast nam je što su kolege i koleginice prihvatili naš poziv i pridružili se ovoj avanturi!

Celu vest možete pročitati na sajtu "Kreativnog mentorstva"


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :