Izaberi svoju TUBORG boju!

Datum objave:06.05.2015

Pročitano:8044 puta

Lokacija: Srbija

Tuborg slavi zabavnu stranu života! Nova kampanja Izaberi svoju Tuborg boju će vas pokrenuti da svakodnevicu pretvorite u zabavne trenutke za pamćenje!

 

IZABERI SVOJU TUBORG BOJU! | Srbija | 2015

Pokretači zabave su novi pull off čepovi koji su oživeli u pet letnjih boja. Svaka boja predstavlja emociju & raspoloženje. Pull off čepovi su početna tačka ove zabavne kampanje koja jedinstvene Tuborg boce čini još orginalnijim.

Da li želite da Igrate, Pevate, Plešete, Osećate ili Delite?

Tuborg boje će se pretvarati u neočekivane ekstravagantne vizuale, zabavne artističke performanse na ulicama, u barovima i supermarketima. A limenke u bojama će zauzeti svoje zasluženo mesto na policama.

 

IZABERI SVOJU TUBORG BOJU! | Srbija | 2015


Sve počinje Tv spotom i retoričkim pitanjem Šta će se desiti kada tri prijatelja ispričaju svom šefu kako su proveli prethodnu noć? U akciji Prošla noć, pratimo 3 prijatelja u uzbudljivom putovanju kroz veče puno događaja, koje kulminira završnom scenom na prelepoj plaži sledećeg jutra... Spot prikazuje slavljenje života i provoda sa prijateljima kroz eksploziju boja, zabave i humora, dokazujući da je Tuborg taj koji donosi te boje!

Tuborg color kampanja kroz društvene medije šalje poziv svima da se pridruže komuni koja se okupila oko obojenog izazova. Svaka zemlja pokreće kreativna takmičenja u vezi sa svakom temom obojenih čepova. Budi i ti deo globalnog оbojenog izazova i Izaberi svoju Tuborg boju.

 
Kampanju možete pratiti na Tuborg.com ili FB Tuborg, kao i kroz #TuborgColors #izazov koji će se koristiti kroz digitalne medije i društvene mreže.

Izaberi svoju TUBORG boju!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :