Barutana klub Beograd

Iza scene na SLS Nike SB Super Crown takmičenju u Čikagu sa Chris Colom

Datum objave:19.10.2015

Pročitano:4282 puta

By:Dejan Tomić

Lokacija: Čikago, Amerika

Kada dospete na SLS Nike SB Super Crown, znači da ste u među osam najboljih skateboardera u svetu i da odlazite direktno u finale po sistemu pobednik uzima sve, tako da tu pritisak raste. Cole je dobro poznat u Super Crown takmičenju, osvajao je titulu 2013., a govori o tome kako je biti profesionalac danas i u tim godinama, kao i o tome šta je potrebno da bi uspeo u svetu koji u kojem vladaju društvene mreže.

 

Iza scene na SLS Nike SB Super Crown takmičenju u Čikagu sa Chris Colom | Monster Energy

 

“Da bi bio profesionalni skateboarder danas i u ovim godinama, morate biti fokusirani apsolutno na sve – ne mora da bude u pitanju samo neko skate takmičenje, iako neki funkcionišu tako,“ rekao nam je Cole. “Ja ne volim to. Ja volim dodatne stvari, vezano za magazine, video uloge, takmičenja, kao i neki internet projekti sa sponzorima. Ako ne ostanete u očima javnosti na mnogo različitih načina, ne radite dovoljno dobro svoj posao.”

 

VIDEO LINK: http://monsterne.ws/ChrisColeSLS 


“Nemam nijedan određeni video projekat. Ne volim da snimam gomilu manjih filmova. Želim da svaki video projekat mora da bude kvalitetan i na visokom nivou – bio veliki ili mali, jer danas je pažnja okrenuta ka medijima – društvene mreže tako funkcionišu da ih konstantno treba bombardovati informacijama i projektima, inače postajete irelevantni.”


Kidač na takmičenjima, Cole, takođe veruje da treba da bude potkovan skateboarder i da u tome istraje. On je ugrabio naslovnu stranu svakog velikog skateboard magazina, on je dvostruki pobednik Thrasher Magazina, dobio je nagradu ‘Skater of the Year’, kao i TransWorld Skateboarding Best Street Nagradu, učestvovao je u nekim od najboljih skate videa svih vremena sa svojim inpirativnim delovima, a takođe konstantno probija granice najneverovatnijih sadržaja kroz svoje kanale društvenih mreža.

 

Iza scene na SLS Nike SB Super Crown takmičenju u Čikagu sa Chris Colom | Monster Energy


“Kada je sve rečeno i urađeno, samo želim da me ljudi vide onakvim kakav sam zaista,” rekao nam je Cole. “Samo želim da budem viđen kao lik koji je izašao, pokidao, dobro se proveo, vozio skate onako kako zna i nije pokušao da bude niko drugi. To je sve čemu se nadam i želeo bih da to bude dovoljna inspiracija za druge.”


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :