Ivica predstavlja novi album “San snova”!

Datum objave:14.03.2023

Pročitano:60 puta

Lokacija: Beograd

Sjajni pančevački muzičar, Ivica, objavio je novi album na svim digitalnim streaming platformama. Sve pesme su snimljene u umetnikovoj sobi odnosno njegovom kućnom studiju tokom poslednje tri godine. Produkciju većinski potpisuje Milan Bjelica (Buč Kesidi, Iva Lorens, Ljubičice). Na albu-mu se nalaze tri već izdata singla, a jedan od njih je i “Nebo je opet crveno” sa Lukom Rajićem.

 


„Cela ona situacija sa otkazivanjem svega i zatvaranjem u kuće navela me da mislim o načinima na koje bežimo od stvarnosti, sebe itd. Alkohol, san, zona komfora… i inicijalno, ideja je bila da se sve pesme bave time. Onda sam odustao od toga, pesme su ostale, nastajale nove i drugačije. I sve mi se bilo pomešalo. Album izlazi prvenstveno zahvaljujući mom prijatelju Milanu, koji me je indi-rektno ubedio da ne brišem pesme kao neki ludak. Pesma “San” ima tu nit koja veže ono i sadašnje vreme u mom životu - dajte malo sna.” – ističe Ivica o samom albumu.


U pesmi “Foliranje” Petar Stevanović (iz benda Ljubičice) odsvirao je gitaru, a u aranžmanu je učestvovao i Petar Pupić (Egret). 


„Greška je bila što ove pesme nisam objavio ranije. Inače volim da menjam i isprobavam nove stvari, zvukove, instrumente itd. Svašta se izdešavalo u poslednje tri godine, što je dovelo do toga da su se pesme otuđile od mene (ili ja od njih, ne znam). Jesu mi sada daleke, većina njih, ali je potreba da se započeta stvar završi i zaokruži jača. Sve o čemu ove pesme govore bilo je istovremeno izuzetno mračno, ali i lepo i nestvarno. I neprestano preplitanje ta dva. Ne bih voleo da ikad više u životu imam ovakav album. Ne volim ga, ali treba da postoji. Takođe, da bih sačuvao ovo malo men-talnog zdravlja, potrebno mi je da ove pesme više nisu samo moje” – dodao je muzičar o izdanju.

 

Album se može pronaći na svim streaming platformama.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :