Istinita fantastika i Veče 4 komičara ove nedelje u Ben Akibi

Datum objave:30.01.2017

Pročitano:3507 puta

Datum održavanja: 02.02.2017 - 05.02.2017

By:Maša Aranđelović

Lokacija: Ben Akiba

U toku ove nedelje u klubu komedije Ben Akiba čekaju vas dve stand up komedije - Istinita fantastika 2. februara i Veče četiri komedije 5. februara. 

 

Istinita fantastika


Nikola Silić i Aleksandar Perišić će još jednom pred beogradskom publikom u klubu komedije Ben Akiba izvesti svoj novi show “Istinita fantastika”!

“Da li je istina čudnija od fikcije” staviće na test Aleksandar Perišić i Nikola Silić, dvojca komičara iz Srbje u prvoj polovini 21. veka, koji su zašli u svoje tridesete godine, ubeđeni da su od svih drugih i lepši, i pametniji, i da zaslužuju da vladaju svetom. A poseduju svu sposobnost polupismenog avokada.


Od ambicija do frustracija, život, smrt, i sve nebitno između, povešće vas na komično putovanje u kome linija između smisla i ludila je proizvoljna kriva, a granice između istine i fantastike postaju nebitne… ako znaš iz kog ugla da gledaš.

Aleksandar Perišić je ove godine obeležio šestu godišnjicu rada kao komičar organizacije Standup.rs. Zajedno sa kolegama učestvovao je u stvaranju emisije Stand up and more na kanalu Comedy Central Extra. Nastupao je u svim bivšim republikama SFRJ, Mađarskoj, na festivalu u Bugarskoj i svim relevantnim festivalima kod nas i u regionu. Najviše gostovanja je imao sa koleginicom iz Hrvatske Marinom Orsag u već kultnoj tematskoj stand up predstavi ˝Kaj bre?!˝ koja se bavi srpsko-hrvatskim odnosima i više od dve godine je izvode širom Hrvatske i Srbije. Prepoznatljiv po crnom humoru kao i po učešću u Komediji improvizacije sa kolegom Srđanom Dinčićem.

Nikola Silić
je takođe naš rezident komičar, a počeo je da se bavi stand up-om 2011. godine. Sa kolegama iz celog regiona učestvovao je u emisiji Stand up and more koja se emitovala na kanalu Comedy Central Extra. Publika ga voli zbog britkog jezika i mračnog humora, kao i zbog kratkih animacija koje pravi pod imenom ABVH. Kao rezident komičar, nastupao je širom Srbije, po celom regionu, na svim stand up festivalima pa i na festivalu u Bugarskoj.

 

Cena ulaznice je 300 dinara, a  svoje mesto možete rezervisati  svakog dana od 12h do 21h na 060 30 60 131. Vrata se otvaraju u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

 

Veče 4 komičara

 

U nedelju 5. februara, na programu je veče 4 komičara, kada će nastupiti Nenad Stefanovski, Ana Zlatanović, Radomir Nestorović i Ivan Nikolić. 


Rekli su o sebi:

 

Nenad Stefanovski
"Odrastao, pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Iako je iz Makedonije zna svih 6 padeža. Ne volontira već godinama jer su plate izuzetno niske. Više godina je radio na aerodromu sa strankama pa je mnogo nacija prošlo kroz njega."

Ana Zlatanović

"Ana Zlatanović je rođena i živi. Ono što neki zovu šizofrenijom, Ana zove “imanjem pseudonima”. Trenutno piše pod imenima Kaja Vidić, Zvezdan Galaksić i Tomislav Nikolić. U stalnom je strahu da će izgubiti posao i morati da se kurva za pogačicu sa čvarcima. A ko je video Anu zna da se ne bi ta pogačica najela."

Radomir Nestorović

"Voli da se bavi religioznim temama, ali svaki put kad je napisao foru o tome, vrag je odneo šalu. U slobodno vreme voli da rešava zadatke iz fizike i svaki put kada ne zna kako da reši zadatak, on primeni silu. Hteo je da priđe devojci koja je prodavala bingo, ali je znao da su mu šanse nikakve. Ceo život misli da su sve devojke crvenkape, zato što mu je svaka nakon što ga je upoznala davala korpu."

Ivan Nikolić
"Karijeru započeo kao seoska luda škole “Karađorđe”, ubrzo navikao da mu se smeju kada nastupa, bilo to kasnije na fakultetu, koncertima, krevetu ili sceni. Osim komičara, u organizaciji popunjava mesta šefa obezbeđenja i lokalnog vrača, s obzirom na bogato hipohondarsko iskustvo. Ali je ipak najpoznatiji jer nema dlake na jeziku…ili na glavi…jedno od ta dva."

Cena ulaznice je 250 dinara, a svoje mesto možete rezervisati svakog dana od 12h do 21h na 060 30 60 131. Vrata se otvaraju u 20h, a program počinje u 20.30.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :