Iskazov omaž sastavu EKV: Novi spot za pesmu POSLEDNJI DAN

Datum objave:06.08.2015

Pročitano:4991 puta

By:Lampshade Media

Sastav Iskaz, predstavio je novi spot za pesmu „Poslednji dan“ koja je u ponedeljak premijerno prikazana na regionalnom MTV-iju. Ovaj pančevački bend ekranizovao je singl „Poslednji dan“ sa albuma Tanatos u izdanju Lampshade Media.

 

Iskazov omaž sastavu EKV: Novi spot za pesmu POSLEDNJI DAN

„Pesma predstavlja svojevrstan tribute legendarnoj grupi EKV i asocira na zvuk koji je nekada gajio ovaj bend, iako je instrumental urađen u malo modernijem maniru gde dominira hip hop gruv. EKV je jedan od bendova koji smo intenzivno slušali kao klinci i prirodno je bilo da će se negde pojaviti prikaz uticaja koji su imali na naše stvaralaštvo. Kada je pesma nastajala, nije nužno postojala namera da se ide u pravcu tog zvuka, ali je ubrzo bilo jasno da će se u tom tonu finalizirati“, rekao je Zoran Stefanov Iskaz.

Za spot je bio zadužen Nikola Nikolić sa svojom NNSpark Production ekipom, a jedna od glavnih uloga je poverena Tamari Mladenović, koja je imala priliku da glumi i u spotu za numeru "Warfare".

 


Album Tanatos objavljen je 4. aprila 2014. godine nakon čega je odmah debitovao na prvom mestu liste najslušanijih Deezer albuma u Srbiji.

Album Tanatos možete preslušati na Deezeru ili preuzeti sa Bandcamp stranice.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :