Iskaz - Warfare ft Coyote

Datum objave:26.06.2013

Pročitano:4928 puta

Warfare je prvi singl benda Iskaz sa predstojećeg albuma Tanatos i urađen je u saradnji sa Kojotom iz benda Eyesburn. Numera govori o uticaju modernih tehnologija na čoveka i formiranje njegove svesti i ličnosti. Sistematsko zaglupljivanje ljudi i okupacija misli žutom štampom, propagandom, tračevima, skandalima, kao i prekomernim korišćenjem društvenih mreža, način su da se skrene pažnja sa pravih problema i napravi armija poslušnih zombija...

Jedini način za sprečavanje takvog scenarija je propagiranje zdrave svesti, principa koji su danas zaboravljeni i humanosti.
Otvori um i budi se!U video ostvarenju, pored članova benda, glumačke sposobnosti pokazuju i Marko Šelić - Marčelo, Milan Marković, Slobodan Dodić - Jabuka, Bojana Račić, Tamara Mladenović i Marija Miodragović.

Za režiju i realizaciju spota zaslužan je sam bend, dok produkciju potpisuju Marjan Vrhovac i Predrag Niškanović iz 15 Minutes pictures, Source Digital, Marko Živković i članovi benda Iskaz.
Iako će album Tanatos biti predstavljen kao četvrto studijsko izdanje grupe, on sa prethodnim izdanjem Eros čini tematsku celinu nazvanu "Kritična masa". Objavljivanje Tanatosa planirano je za jun ove godine.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :