ISKAZ predstavlja dve nove pesme

Datum objave:07.12.2013

Pročitano:4994 puta

U susret koncertnim aktivnostima koje očekuju Marčela i pančevački Iskaz (u Domu omladine Beograda 7. decembra i novosadskom klubu The Quarter 13. decembra), Iskaz je objavio dve nove numere koje će se naći na predstojećem albumu "Tanatos".

Radi se o pesmi ,,3 u 1" u kojoj gostuju Marčelo i Remi iz grupe Elemental, i o numeri ,,Plaćamo za sve".

Pilot verzije pesama dostupne sun a Iskazovom zvaničnom YouTube kanalu:Muzika koja je u simbiozi sa socijalno i psihološki angažovanim tekstovima je, pre svega, energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa, zatim funka, hard core-a, dubstepa i sličnih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na buđenje, stavovi čoveka kao jedinke kao i pitanje postojanja čoveka.

Od 2006. putem zajedničkih pesama i koncerata grupa Iskaz je ostvarila saradnju sa mnogim izvođačima sličnih ideja od kojih se posebno izdvajaju: Marčelo, Struka, Kandžija, grupe Sunshine, Elemental, Eyesburn, Bad Copy.

Ta saradnja i širenje sličnih ideja i stavova u nekim slučajevima dobija viši smisao, te je u tom duhu napravljen spoj Marčelo - Iskaz kao svojevrstan muzički hibrid.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :