Iskaz: Novi video spot!

Datum objave:04.12.2014

Pročitano:4288 puta

Bend Iskaz je ekranizovao već peti singl sa ovogodišnjeg albuma "Tanatos". U pitanju je numera "Moglo je bolje za nas" koja govori o nevinosti, naivnosti i odrastanju jedne generacije u svetu koji je dijametralno suprotan onom za koji su pripremani. To je prikaz smaka sveta iz ugla mladosti koja je na brutalan način lišena životne harmonije i blagostanja, drugim rečima - priča generacije bez budućnosti.

 


Emotivnu i energičnu liriku podržava muzika za čiji je aranžman i kompoziciju, pored Iskaza, zaslužan Marko Živković. Video spot je delo "NNSpark Production" tima na čelu sa Nikolom Nikolićem koji po drugi put ostvaruje saradnju sa Iskazom. Za režiju i kameru je bio zadužen Nikola Nikolić, na kameri je još radio Darko Manasić, koprodukciju potpisuje Tapi.inc, tehničku podršku Mladen Lazović, a producent spota je Milica Mladenović.

 

Album "Tanatos", objavljen u martu ove godine za izdavačku kuću Lampshade Media, možete preslušati na Deezeru

 

Sastav Iskaz nalazi se na turneji a prvi naredni koncert očekuje ih u Pančevu u petak, 5. decembra u klubu Apolo na kome će kao gosti nastupiti Boban iz Ritma Nereda, Bane Sunshine, Coyote iz sastava Eyesburn, Mikri iz sastava Prti Bee Gee i Bvana.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :