ISKAZ ft. MARČELO apeluju na opreznu upotrebu pirotehnike sa pesmom TANATOS

Datum objave:30.12.2015

Pročitano:4983 puta

By:Lampshade Media

Sastav ISKAZ ekranizovao je spot za pesmu “Tanatos” na kojoj gostuje Marčelo sa istoimenog albuma, u izdanju Lampshade Media. Video je premijerno prikazan na MTV-ju a od danas ga možete pogledati na:

 


Dok numera sa jedne strane govori o unutrašnjoj borbi čoveka sa osećanjima, video sa druge strane predstavlja apel na sve one koji dođu u posed vatrenog oružja ili opasnih pirotehničkih sredstava, da sa pojačanim oprezom rukuju sa istim (ukoliko već moraju), kako bi se izbegle tragedije. U vremenu praznične atmosfere je to naročito poželjno, tako da video izlazi u pravo vreme kao svojevrsno upozorenje i podsetnik. Veliki broj ljudi strada zbog nesavesnog rukovanja oružjem i iz benda poručuju “Ne budi deo statistike!”

Video “Tanatos” je delo NNSpark produkcije i rađen je u tajnosti, bez saznanja benda, kao rođendanski poklon Zoranu Kizi Iskazu. Uloge u spotu tumače Stefan Krstić - Tapi, Rastko Prodanović i Nikol Krstić.

U narednom periodu Iskaz možete videti 30. decembra u Beogradu, u Mikseru uz Whoo See i Stereo Bananu i 09.01. u Pančevu, u Dvorani Apolo na velikom godišnjem koncertu sa brojnim gostima, među kojima su Marčelo, Mikri, Bvana, Coyote, Raid, kao i gosti iznenađenja.

www.lampshademedia.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :