Irski ples: Grupa Erin s Fiddle nastupa u sredu u Domu omladine

Datum objave:20.02.2017

Pročitano:4460 puta

Datum održavanja: 22.02.2017

Lokacija: Dom omladine

Za sve ljubitelje brzih i ritmičnih koraka, beogradska trupa Erin's Fiddle će 22. februara sve posetioce Doma omladine Beograda odvesti na jednoipočasovno putovanje uzbudljivim svetom irskog plesa. Koncert će početi u 20.30h.

 

Erin's Fiddle

 

Sa svojih 10 godina postojanja, brojnim samostalnim predstavama i drugim nastupima širom zemlje, kao i zapaženim rezultatima na međunarodnim takmičenjima u irskom plesu, Erin's Fiddle će već tradicionalno održati svoj Zimski koncert u Velikoj sali Doma omladine, uveliko poznat među beogradskom publikom kao nezaboravan spoj plesnih veština, energičnih ritmova i muzike koja pokreće i gledaoce. Na repertoaru će se naći najpoznatije koreografije irskog plesa, ali i neka od autorskih ostvarenja trupe, kao i tačke kojima su se plesači u novembru prošle godine predstavili međunarodnoj publici u okviru Evropskog prvenstva u Beču.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama mreže Eventim po promotivnoj ceni od 350 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 400 dinara.

 

Erin's Fiddle


Trupu Erin’s Fiddle osnovala je nekolicina entuzijasta 2006. godine, a ubrzo je postala najveća trupa irskog plesa u zemlji, ali i u regionu. Plesači i plesačice ove trupe već godinama na međunarodnim takmičenjima ostvaruju zapažene uspehe, a do sada su u zemlji i regionu priređivali celovečernje koncerte plesa i muzike.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :