Barutana klub Beograd

Irona Maiden: Akrobatski aero šou nad Kalemegdanom

Datum objave:15.06.2014

Pročitano:4682 puta

Datum održavanja: 17.06.2014

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Akrobatski pilot Vladimir Bulat iz Beograda, član aero kluba „Falcons“ iz Zrenjanina, izvešće akrobatsku tačku pre nastupa grupe Iron Maiden 17. juna na Kalemegdanu. Posebnu tačku u trajanju od sedam minuta, iskusni pilot priprema već danima sa svojim kolegama iz kluba, a na ovu ideju je došao još kad je koncert objavljen, budući da je i sam veliki fan popularnih „Mejdena“, ali i kako kaže, jer mu je pevač benda Bruce Dickinson kolega pilot.

 


Za ovu specijalnu tačku, Bulat će da koristi pravi akrobatski avion marke Zlin 526F, nekad veoma popularan i kod pilota u SFRJ. „Pokazaćemo apsolutne mogućnosti aviona kroz ovu tačku što će, verujem, biti pravo uživanje za publiku“, reči su kojima pilot najavljuje vazdušnu uvertiru za muzički spektakl ispod Beogradske tvrđave. Za ovu priliku donji deo aviona je posebno oslikan sa likom popularne maskote benda Edijem sa omota za album „Aces High“, i istoimenu pesmu koja govori o vazdušnoj bici za Britaniju u Drugom svetskom ratu.

 

 

Zanimljivo je da i pevač „Mejdena“ sprema aero šou 5. jula na Sonisphere festivalu kojim se završava gigantska „Maiden England“ turneja. Najpoznatiji muzičar među pilotima Bruce Dickinson, zajedno će sa grupom pilota da izvede simulaciju bitke na nebu u čast stogodišnjice pobede nad nemačkim pilotima u Prvom svetskom ratu!
Ulaznice za najžešći spektakl, na Kalemegdanu u utorak 17. juna ove godine, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije ali i cele Evrope. U prodaji su ulaznice za Parter 1 i 2 po cenama od 3500 i 2990 dinara. Za sve koji u Beograd dolaze na dan koncerta, biće obezbeđene dve blagajne na koncertnoj lokaciji u Bulevaru vojvode Bojovića, gde će moći da se kupe ulaznice za P1 i P2 po nepromenjenim cenama!

Važne servisne informacije:

 

Zbog mnogobrojne publike koja dolazi iz celog regiona, ostavljen je dodatni kontigent ulaznica na svim većim prodajnim mestima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena Beograd...) koje će raditi do 20 časova tokom celog dana. Koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića, kao i od keja na Dunavu, biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, i prema Zoološkom vrtu i u pravcu prema Brankovom mostu, gde će publika moći da nabavi svoje ulaznice i pred sam koncert.

 

 

Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića koji će u utorak od 16 časova do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking kod Beton hale. Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ ili da se na koncert uputi obližnjim linijama javnog prevoza. U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje (aparati sa izmenjivim objektivom i TV kamere).

Satnica:

 

18:00 Otvaranje kapija
19:30 Ghost
21:00 Iron Maiden


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :