Irish Stew u Domu omladine - 9. decembar @ 21h

Datum objave:05.12.2011

Pročitano:3194 puta

By:Dragan Novičić

Posle nekoliko uspešnih koncerata širom Srbije, Irish Stew of Sindidun sa uzbuđenjem najavljuje beogradsku promociju albuma „New Tomorrow“ koja će se održati 9. decembra u Domu omladine Beograda sa početkom u 21h. Cena karte u pretprodaji je 400 din.Irish Stew je za susret sa beogradskom publikom izabrao intimnu atmosferu Kluba Doma omladine, upravo zbog mesta koje ima veliku važnost za celokupnu karijeru benda i na kome su održali neke od svojih najvažnijih koncerata.

Nakon dva uspešna albuma: So Many Words (2005) i Dare to Dream (2008), 6. oktobra ove godine bend je objavio i treći studijski album pod nazivom New Tomorrow. Album ima dva izdanja: CD izdanje na etiketi One Records-a koje se mo¸e naći u svim CD shopovima i specijalno izdanje koje je dostupno za besplatan download na sajtu benda www.irishstew.net. Pre nekoliko nedelja izašao je i prvi spot za pesmu Take me High.

Irish Stew su Bojan Petrović (vokal i frula), Ana Milanović (violina), Ivan Đurić (bendžo), Nenad Gavrilov (gitara), Aleksandar Gospodinov (bas gitara) i Marko Jovanović (bubanj).

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :