Internet kampanja za prvi srpski film u žanru epske fantastike!

Datum objave:09.08.2015

Pročitano:6701 puta

By:Jovana Ristić

Ideju o snimanju prve domaće epske fantastike po romanu Miloša Petkovića „Perunov hroničar” motivisala je mnoge zvaničnike iz južnih i istočnih opština Srbije da podrže mlade kreativne ljude koji su osmislili ovaj projekat. Finansijski fond za snimanje uvećao se i zahvaljujući firmama iz južnih krajeva, a sada je u toku kampanja preko stranih internet sajtova na kojima je svim ljubitejlima fantastike, i podržavaocima mladih umetnika, omogućeno da ulože određenu sumu novca i budu u ulozi producenata i darodavaca.

 

Internet kampanja za prvi srpski film u žanru epske fantastike | Perunov hroničar | Miloš Petković


Kampanja je aktivna na sajtu Indiegogo (https://www.indiegogo.com/projects/thunder-chronicles-epic-fantasy-film#/story) gde je postavljena izuzetno zanimljiva i profesionalna prezentacija tima i planova za realizaciju filma.

 

 

 

Poziv za podršku uputili su članovi tima među kojima su i muzičari Aca Seltik i Gale Kerber. U planu je i da grupa mladih ruskih glumaca snimi i prosledi video poruku za rusko jezičko područje, a neki od njih će se pojaviti u filmu. Isto će učiniti i Plameni vitezovi koji će ljubitelje srednjovekovlja, viteštva i epske fantastike u književnosti i filmu pozvati da finansijski podrže projekat.


Informacija se vrtoglavo širi, a „Thunder production” na putu je da realizuje prvi veliki projekat koji nije finasiran iz budžeta, već sredstva pristižu zahvaljujući angažovanju tima budućeg filma, kao što se to radi širom sveta.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :