Barutana klub Beograd

Interaktivna predstava “Igra uma” ponovo otvara svoja vrata

Datum objave:14.09.2020

Pročitano:1527 puta

Datum održavanja: 18.09.2020 - 20.09.2020

Lokacija: Beograd

Interaktivna predstava u srcu Vračara se vraća nakon dvomesečne pauze.

 

Nakon dvomesečne pauze usled novog talasa infekcije virusa COVID-19, interaktivna predstava „Igra uma“, u režiji Džordana Parksa, ponovo će otvoriti svoja vrata za posetioce i ljubitelje ovog nesvakidašnjeg koncepta.

 


„Igra uma“ će ponovo dočekivati goste počevši od petka i nedelje, 18. i 20. septembra, sa dve predstave po danu. Karte za performans su ponovo dostupne putem zvanične Internet stranice predstave.


Predstava će se igrati u dva termina: 19 i 20.30 časova. Karte za prvi vikend su već rasprodate, a karte za sledeći su uveliko u prodaji.


Prema najnovijim merama Vlade Srbije o obaveznoj upotrebi ličnih zaštitnih sredstava, svi posetioci su dužni da nose zaštitnu masku sve vreme u toku posete predstavi kako bi zaštitili sebe i sprečili širenje virusa COVID-19. Teatar je u potpunosti dezinfikovan, a svo osoblje dužno da nosi zaštitne maske.

 


Pored toga, koreografija predstave je modifikovana tako da je svaki kontakt između publike i glumaca sveden na minimum kako bi osigurali bezbednost svih učesnika.


„Pridružite nam se kada ponovo budemo otvorili vrata ka surovom umu Džeka Trboseka u predstavi o kojoj se priča u gradu ove godine,“ poručuju iz organizacije. „Nakon duže, ali nužne pauze, prip remili smo još bolji i bezbedniji performans. Ako ste kao i mi željni umetnosti i spremni da se prepustite potpuno imerzivnom iskustvu i na par sati doživite potpuno drugu realnost okruženi scenografijom koja će vas preneti u neko drugo vreme, zavirite u našu ’Igru uma’. Džek vas očekuje!“


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :