Barutana klub Beograd

Insolence serija predstavlja mlade producente u klubu Drugstore

Datum objave:12.06.2018

Pročitano:1823 puta

Datum održavanja: 15.06.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

U petak 15. juna od 23h, pred publiku okupljenu u Drugstore bašti izaći će nova generacija beogradskih producenata, Matej Rusmir, Andria i Dondolan. Svojim dosadašnjim nastupima u klubu dokazali su potrebu za predstavljanjem u okviru posebne večeri.

 


Insolence je naziv serije događaja u klubu Drugstore, koja za cilj ima da predstavi sveža imena na sceni. Ove klupske večeri povešće Matej Rusmir, Andria i Dondolan.


Matej Rusmir je jedan od najmlađih producenata i DJ-eva u Beogradu. Sklon mračnom i minimalističkom zvuku, u poslednje vreme isteresuje se za uvođenje etno elemenata u svoju produkciju. U njegovoj muzici može čuje se dosta semplova vokala, analognih perkusija i gitare. Kao i u DJ setu, preovlađuje hipnotički i minimalistički tehno vajb, sa zagonetnim i pretećim zvukovima u isto vreme.

 

Andria je zapaženo ime domaće eksperimentalne scene elektronske muzike. Njegovu produkciju karakteriše složena energična ritmička struktura. Ona je bliska IDM-u (Intelligent Dance Music), ali poseduje euforičnije udarce tehna, uz povremeno melodičnije sintaške momente. Andria je nedavno debitovao, objavivši svoje trake u okviru prvog izdanja YES etikete.

 

Dondolan je ambiciozni producent koji bira trake sa ciljem najneposrednije konekcije sa publikom, stvarajući intimne zvučne atmosfere. Njegov afinitet prema starijim klupskim hitovima garantuje nostalgično putovanje.


Ulaznice za ovu zgodu biće dostupne na vratima kluba, a iznosiće 300 dinara.

 

Program za treći vikend juna:
Petak, 15. jun: Vrooom, konceptualni koncert Erotizam
Petak, 15. jun: Insolence at Garden of Drugstore
Subota, 16. jun: Granična lepota / Borderline Beauty
Subota, 16. jun: OFF Program • Garden of Drugstore


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :