Barutana klub Beograd

INJUSTICE 2: Betmen vs Supermen - druga runda

Datum objave:16.05.2017

Pročitano:4397 puta

By:Milija Milanović

Nakon prvog dela Injustice – Gods among us, stiže nam i drugi deo a po svemu sudeći, iz najava, očekuje nas potpuni hit. Igrači, a i fanovi DC junaka, moći će da uživaju u poboljšanom gameplayu i mnoštvu novih opcija.

 

Injustice 2


NetherRealm Studios je zvanično objavio kako će 16. maj biti datum kada će igrači moći da kupe novi deo popularne tabačine. Prema onome što smo mogli da vidimo u poslednjih nekoliko meseci na internetu, nema sumnje da su se kreatori potrudili da igračima obezbede znatno bolji doživljaj za razliku od prvog dela koji je bio klasičan superherojski okršaj. Naime, poseban akcenat je stavljen na razvoj karaktera tako da će korisnici biti u mogućnosti da „budže“ svog lika osvajajuću dodatnu opremu poput novih poteza, odnosno taktičkih manevara, ali i da biraju način na koji će kreirati spoljašnji izgled samog heroja.


Radnja je i dalje u suštini ista kao u prvom delu, ali prirodno sa nekim bitnim izmenama. Betmen će pokušati da se vrati u igru kao borac za mir u borbi protiv poraženog Supermena, međutim u celu priču uključiće se i nova grupa, poznatija kao The Society, spremna da eliminiše svakog ko bude imao hrabrosti da im stane na put.


Sem singleplayera, igrači će moći da se bore i jedni protiv drugih u multiplayeru s tim da neće moći da koriste veštine koje su osvojili, već će heroji i njihove osobine biti vraćeni na default težine zbog ravnopravne borbe. Takva odluka kreatora je na mestu iz prostog razloga što igrači neće morati da plaćaju da bi pobedili, odnosno, rečeno gejmerskim rečnikom, neće biti pay to win igrica.


Kada je reč o herojima, bez sumnje, Injustice 2 će imati veliki izbor: Batman, Superman, Supergirl, The Flash, Aquaman, Wonder Woman, Blue Beetle, Deadshot i Gorilla Grodd samo su neka od imena heroja, tako da će za ljubitelje DC stripova, ali i za sve one koji vole potpuni „filmski“ doživljaj, ovo biti prava eksplozija osećanja.

 


Za sada će igrica biti dostupna samo za Playstation 4 i za Xbox One konzole i to po ceni od oko 60 dolara. Da li će pasti cena igrice nakon izvesnog vremena i da li će tvorci Mortal Combat franšize učiniti da Injustice 2 bude dostupan i za PC, saznaćemo relativno brzo.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :