Klub Barutana Beograd

INES ATELIER - PROMOCIJA NAKITA

Datum objave:05.12.2013

Pročitano:5710 puta

Datum održavanja: 16.12.2013

Lokacija: Restoran Dijagonala 2.0

Brend INES Atelier iza koga stoji uspešna dizjnerka odeće i nakita Ines Janković, 16. decembra, u prostoru restorana Dijagonala 2.0, predstaviće novu kolekciju nakita. Tom prilikom prisutni će biti u prilici da vide komade koji će svoju evropsku premijeru doživeti u januaru 2014. u Parizu, na sajmu Who’s next.Specijalno osmišljena scenografija, koncept i drugačiji pristup prezentaciji kolekcija su oduvek bili karakteristični za Ines Atelier, što će biti neizostavno i ovoga puta.

Nova kolekcija nakita sadrži dve linije:
Prvu liniju čine komadi izrađeni od Swarovski kristala, upredenih traka, svilenih gajtana i metalnih komponenti. Bogat kolorit, masivan izgled, atraktivan dizajn daju ono što odlikuje ovaj nakit, tzv. statement jewelry.

Druga linija predstavlja kontrast prvoj; karakteriše je minimalistički dizajn, u vidu svedenih formi i pročišćenih linija. Ines je u izradi ovog dela kolekcije koristila mahom metalne delove u kombinaciji sa poludragim kamenjem.

Osim u beogradskom showroom-u u Dositejevoj 22/2, nakit sa potpisom INES Atelier se može kupiti i u Hrvatskoj, kao i na čuvenom sajtu Caratime.com koji pokriva Evropu i SAD. Za narednu godinu, u planu je ekspanzija na evropsko tržište i saradnja sa vodećim showroom-ovima.

Kao i prethodna, i 2013. godina je za Ines Janković bila izuzetno uspešna. Prikazala je kolekciju za sezonu proleće-leto 2014, pod nazivom GLOW, revijom u Sava Centru. Sa ovom kolekcijom Ines je bila i u New Yorku, gde je uradila lookbook, koji je fotografisala Milena Rakočević, a kolekcija je prikazana na nedavno završenim nedeljama mode u Zagrebu i Ljubljani.
Odeću i nakit Ines Janković možete pronaći u njenom showroom-u INES Atelier na Dorćolu koji već punu godinu dana postoji na uglu Jovanove i Dositejeve ulice (na adresi Dositejeva 22/2)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :