Klub Barutana Beograd

INES atelier predstavlja kolekciju CALLA

Datum objave:21.09.2015

Pročitano:5408 puta

Datum održavanja: 28.09.2015

By:Barbara Garčević

INES atelier - Modern bride collection
CALLA - Story of white dress - Priča o beloj haljini

Ponedeljak, 28. septembar 2015, od 20.30h

Bela haljina kao simbol  novog  početka, svežine, čistote, u kojoj su skrivene naše najiskrenije emocije i nadanja. Calla 2015/16 je kolekcija venčanica za narednu sezonu iz linije Modern bride, brenda INES atelier, iza koga stoji dizajnerka Ines Janković. Dizajn modela je baziran na klasičnoj, vanvremenskoj eleganciji, u duhu modernog i geometrizovanog.

 

INES atelier predstavlja kolekciju CALLA! | Story of white dress - Priča o beloj haljini

 

Forma cveta kala je poslužila kao inspiracija za siluete modela, ali i kao svojevrsna simbolika, s obzirom na to da je kala oličenje veličanstvenosti i lepote. Otuda i ideja da se bela haljina predstavi na jedan grandiozan način, baš onako kako zaslužuje.

 

INES atelier predstavlja kolekciju CALLA! | Story of white dress - Priča o beloj haljini

 

Kolekcija Calla sadrži 18 modela, međusobno povezanih formom i prefinjenim materijalima. U izradi su korišćene različite vrste svila, najfiniji til, francuska čipka, kao i ručno rađene aplikacije sa Swarovski kristalima. Upravo se ovi dekorativni elementi  nadovezuju na Ines Atelier priču o nakitu.

 

U antičkom dobu kala je predstavljala cvet posvecen Heri, Zevsovoj ženi. Darivanjem ovog cveta, pokazujete osobi koliko je jedinstvena, elegantna i posebna, što je upravo poruka Calla kolekcije za modernu mladu.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :