Klub Barutana Beograd

INES Atelier na čuvenom sajmu Who is next u Parizu!

Datum objave:23.01.2014

Pročitano:5422 puta

Modna dizajnerka Ines Janković, koja je nedavno svojoj vernoj beogradskoj publici premijerno prikazala poslednju kolekciju nakita za svoj brend INES Atelier, imaće izuzetnu priliku da predstojećeg vikenda predstavi svoj nakit na najvećem modnom sajmu u Evropi, Who's next, koji se dva puta godišnje dešava u Parizu.Od 25. do 28. januara INES Atelier će se naći na ovom čuvenom sajmu gde izlažu najveći svetski brendovi.
http://www.whosnext-tradeshow.com/brands/

Nova kolekcija nakita sadrži dve linije:

Prvu liniju čine komadi izrađeni od Swarovski kristala, upredenih traka, svilenih gajtana i metalnih komponenti. Bogat kolorit, masivan izgled, atraktivan dizajn daju ono što odlikuje ovaj nakit, tzv. statement jewellery.

Druga linija predstavlja kontrast prvoj; karakteriše je minimalistički dizajn, u vidu svedenih formi i pročišćenih linija. Ines je u izradi ovog dela kolekcije koristila mahom metalne delove u kombinaciji sa poludragim kamenjem.Osim u beogradskom showroom-u u Dositejevoj 22/2, nakit sa potpisom INES Atelier se može kupiti i u Hrvatskoj, kao i na čuvenom sajtu Caratime.com koji pokriva Evropu i SAD. Za narednu godinu, u planu je ekspanzija na evropsko tržište i saradnja sa vodećim showroom-ovima.

Odeću i nakit Ines Janković možete pronaći u njenom showroom-u INES Atelier na Dorćolu koji već punu godinu dana postoji na uglu Jovanove i Dositejeve ulice (na adresi Dositejeva 22/2)


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :