Indirekt showcase festival od 11. do 13. oktobra u Beogradu

Datum objave:04.07.2018

Pročitano:1089 puta

Datum održavanja: 11.10.2018 - 13.10.2018

Lokacija: Beograd

Četvrto jesenje izdanje Indirekt showcase festivala, prvog showcase festivala u Srbiji, održaće se od 11. do 13. oktobra u Beogradu. Program festivala, kao i same lokacije objavićemo uskoro ali ono što možemo za sada da najavimo da će ovogodišnji program biti podeljen na predavanja i radionice, nastupe bendova i festival knjige.
Ovogodišnje izdanje predstaviće predavače iz Belgije, Mađarske, Holandije, Velike Britanije i regiona, dok su od potvrđenih izvođača za sada na spisku bendovi iz Rusije, Švajcarske, Hrvatske, Mađarske i Srbije.

 

Indirekt Festival 2018

Na festivalu će se predstaviti nova regionalna organizacija nezavisnih izdavača RUNDA dok će specijalni gost festivala biti najveća evropska organizacija nezavisnih izdavača IMPALA. Budući da je Indirekt posvećen i edukaciji jedan od ovogodišnjih partnera biće i beogradski SAE Institut gde će se održati deo predavanja. Pored SAE instituta program će se održati i u Dorćol Platzu. Ovogodišnji festival obuhvatiće i Indirekt Bookfest, program namanjen ljubiteljima knjiga i književnosti.

Indirekt je festival nezavisne muzike i umetnosti, prvi takve vrste, osnovan 2013. godine u Umagu, (Istra). Beogradsko izdanje festivala održava se od 2015. godine i ima međunarodni karakter. Indirekt u Srbiji okuplja preko 1000 mladih ljudi iz sveta muzike kako iz naše zemlje, ali i iz inostranstva.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :