IndiaSerbia: Izložba 50 najboljih foto radova iz Indije i Srbije!

Datum objave:23.02.2015

Pročitano:3903 puta

Datum održavanja: 26.02.2015

Lokacija: Muzej primenjene umetnosti, Beograd

Exit Fondacija, Ambasada Indije i Muzej primenjene umetnosti(MPU) Vas pozivaju na svečano otvaranje izložbe 50 najboljih radova na foto-takmičenju IndiaSerbia 2014. četvrtak 26. februara u 19 časova u prostorijama MPU.
 

IndiaSerbia: Izložba 50 najboljih foto radova iz Indije i Srbije! | Muzej primenjene umetnosti | Beograd | 2015

 

Na izložbi će biti prikazano 25 pobedničkih radova iz Indije, te isto toliko iz Srbije, koji za cilj imaju zbližavanje dveju zemalja i njihovih kultura. Autor najboljeg rada iz Srbije osvojio je glavnu nagradu i put u Indiju, u kojoj je boravio prošlog meseca, dok će autor najboljeg rada iz Indije boraviti u Srbiji ovog leta kada će posetiti i Exit festival, zajedno sa ostalim finalistima konkursa. Desetočlani žiri je činilo po pet istaknutih fotografa iz Indije i Srbije, a na konkurs je dospelo više od 1500 fotografija.

Pored pobednika konkursa, na otvaranju izložbe govoriće NJ.E. ambasadorka Indije Narinder Čahuan, direktorka Muzeja primenjene umetnosti Ljiljana Miletić Ambramović i predstavnici Exit fondacije, nakon čega će biti upriličen svečani koktel za zvanice sa demonstracijom tradicionalnog indijskog plesa, muzike i joge.

Izložba „IndiaSerbia“ će trajati u periodu od 26. februara do 14. marta 2015. godine u Muzeju primenjene umetnosti, Vuka Karadžića 18 u Beogradu.Više informacija o projektu „IndiaSerbia“ možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji: www.indiaserbia.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :