Incognito otvara novu sezonu Musicology Barcaffè Sessions

Datum objave:30.08.2017

Pročitano:2938 puta

Lokacija: Beograd

Serijal koncerata počinje 28. Septembra nastupom zvezda britanske esid džez scene

Predvodnici britanske esid džez scene, grupa Incognito, nastupiće 28.9. u klubu Novi Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8, kao prvi izvođač nove sezone Musicology Barcaffè Sessions. Ulaznice su u prodaji na svim Eventim i DDtickets prodajnim mestima, kao i online.

Više od benda u tradicionalnom smislu, Incognito je stalno promenljiv kolektiv muzičara što rezultira dinamičnim muzičkim entitetom, koji obuhvata širok spektar stilova i kultura.

 

Incognito Musicology Barcaffe Sessions Bitefartcafe


Incognito donosi naelektrisanu atmosferu i muzičko majstorstvo kao savršenu koncertnu proslavu više od 30 godina stvaranja. Na repertoaru je njima specifična mešavina soula, džeza i fanka, fuzija sa pesmama koje obuhvataju njihove klasične rane numere, instrumentali, kao i odabrani kaveri. Očekujte da će ovo biti spektakularna noć, uz omiljene Incognito pesme i hitove koji pune plesni podijum, kao što su 'Always There' ili 'Don't You Worry 'Bout A Thing'.

Ove planetarne zvezde su i prvi izvođači nove sezone Musicology Barcaffè Sessions, koja će trajati od 28. septembra, pa sve do maja 2018. godine.
"Ove godine dovodimo imena koja čak ni ja nisam mogao da zamislim da ćemo uspeti da dovedemo na intiman klupski koncert. U pitanju su zaista veliki izvođači, koji su navikli na veće prostore i upravo to je čar Musicology Barcaffè Sessions. Velike zvezde su vam na dohvat ruke. Uskoro ćemo saopštiti i koja imena su u pitanju", kaže driektor festivala, Miša Relić.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :