Barutana klub Beograd

In the mood: Čuvena techno dama Nicole Moudaber prvi put u Beogradu!

Datum objave:10.02.2016

Pročitano:5063 puta

Datum održavanja: 26.02.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

Nakon serije uspešnih koncerata, Magacin Depo je za sve ljubitelje tehno zvuka spremio jedno lepo iznenađenje. Naime – jedna od omiljenih tehno dama, čuvena Nicole Moudaber, stiže u Magacin Depo 26. marta gde će po prvi put ikada nastupiti u okviru „In the mood“ showcase-a, a Beograđani će imati priliku premijerno da iskuse novi party format koji će ovog leta biti hit na Ibici!

 

In the mood: Čuvena techno dama Nicole Moudaber prvi put u Beogradu! | Beograd


Nicole je DJ, producent, promoter i organizator nekih od najboljih žurki u Londonu, gde sada živi i radi. Ova dama zapravo je rođena i odrasla u Nigeriji, gde su muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kuti-ja, pa tako u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi. Jedan preiod svog života provela je u Libanu gde je, nakon rata 1996. godine, u okviru „Trashy Renaissance“ party brenda u Bejrut prva dovela velika DJ imena kao što su Paul Van Dyk i Anthony Pappa. Nicole se 2000. godine seli u London i ubrzo uključuje u noćni život grada.

 

In the mood: Čuvena techno dama Nicole Moudaber prvi put u Beogradu! | Beograd

 

Postaje promoter kluba “Turnmills” i organizuje svoje žurke pod nazivom “Soundworx”. Njena želja da ujedini ljude muzikom nikada nije prestajala, ali to joj nije bilo dovoljno pa ubrzo staje za DJ pult i počinje da gradi svoju karijeru i kao DJ. Naredni logičan korak u karijeri ove dame bila je muzička produkcija, pa je tako završila muzičku akademiju “Point Black”, a potom i remiskovala Carl Cox-ovu traku “Chemistry”, koja joj je donela IDMA nagradu 2012. godine. Nakon ovih priznanja stigli su i pozivi za velike nastupe, pa je tako Nicole nastupila na festivalima Exit, Glastonbury, WMC, Time Warp i mnogim drugim manjim i većim žurkama. Danas, Nicole organizuje “MoodRAW” žurke i vlasnica je izdavačke kuće “Mood Records” za koju su izdavali Carl Cox, Stacey Pullen, Joel Mull, Carlo Lio i mnogi drugi.


Osim što će joj ovo biti prva poseta Beogradu, Nicole u našu prestonicu stiže da premijerno izvede svoj novi party format „In the mood“ uz kolegu Marina Canala, a deo seta biće posvećen i njenom najnovijem studijskom EP izdanju „Silent Sigh“.

 

Domaća podrška dolazi u sastavu Lea Dobričič & Teo Trunk, a ulaznice za ovaj tehno spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a po ceni od 700 dinara za regularne, odnosno 1300 dinara za VIP karte.

Pratite Magacin Depo na društvenim mrežama:
FB: http://www.facebook.com/magacindepo | IG: http://www.instagram.com/magacindepo


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :