Barutana klub Beograd

In his Mind (Igra uma) - Uzbudljiva, provokativna, interaktivna predstava o najozloglašenijem serijskom ubici u istoriji

Datum objave:10.06.2020

Pročitano:3895 puta

Datum održavanja: 02.07.2020

Lokacija: Beograd

„In His Mind"(„Igra uma") je priča o najozloglašenijem serijskom ubici u istoriji – Džeku Trboseku. Ovo je interaktivna predstava u kojoj je publika ujedno i učesnik, čija radnja je smeštena u poseban ambijent, u staroj kući na Vračaru, koju je grupa scenografa za ovu priliku uredila i dizajnirala u viktorijanskom stilu.

 Zbog specifičnog ambijenta predstavi može prisustvovati najviše 15 ljudi tokom jednog izvođenja.

Uzbudljiva, provokativna i sa puno obrta, predstava ''Igra uma'' beogradskoj publici će pružiti priliku da doživi i iskusi nešto novo, da se kreće po kući kroz sobe na tri nivoa i prati glumce i glumice i da na nesvakidašnji i misteriozan način svedoči agresivnoj i brutalnoj prirodi Džeka Trboseka.

Ekipa predstave je brojna i internacionalna a čine je profesionalci iz Srbije, Kalifornije,Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Premijera predstave ''Igra uma'' je 2. jula 2020, u ulici Đorđa Vajferta 5, posle koje će se predstava igrati četiri puta nedeljno u tri termina (od četvrtka do nedelje).

Karte se mogu rezervisati na sajtu:

https://inhismind.net/informacije-rezervacije


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :