IMPULS! – Scena je na nama!

Datum objave:18.03.2019

Pročitano:531 puta

Datum održavanja: 05.04.2019 - 06.04.2019

Lokacija: Novi Sad

IMPULS! festival nastao je kao inicijativa studenata osnovnih studija scenske arhitekture, tehnike i dizajna. Treće izdanje festivala će se održati 5. i 6. aprila 2019. na različitim lokacijama u Novom Sadu. Tokom dva dana, realizovaće se raznovrsan program edukativnog i zabavnog karaktera, koji će publici približiti fenomen i pojam scenskog dizajna.

 

IMPULS

Osnovni cilj festivala je da okupi studente i mlade profesionalce radi mapiranja prostora umetnosti, razmene iskustava, određivanja polja delovanja scenskog dizajna, međusobnog upoznavanja i razmenjivanja dobrih praksi – pre svega u radu i učenju, a potom i u daljem profesionalnom usavršavanju. Ovogodišnji IMPULS! festival pod sloganom "Scena je na nama!", potencijalni je odgovor na prošlogodišnje pitanje festivala: "Gde nam je scena?" "Impuls!" želi da otvori niz tema u vezi sa scenskim i umetničkim prostorom i poteškoćama u plasiranju umetnosti van institucije. Tiče se rada umetnika, odgovornosti, ali ličnih i profesionalnih izazova studenata kao i mladih profesionalaca.

IMPULS! festival možete pratiti na društvenim mrežama gde ćete naknadno biti obavešteni o tačnim lokacijama, satnici, konkursima ali i detaljnijem programu i učesnicima:


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :