ILLUMINATO LOVEFEST FIRE: Glavna zvezda prve žurke biće JORIS VOORN!

Datum objave:06.03.2015

Pročitano:6124 puta

Datum održavanja: 13.03.2015

Lokacija: Hangar, Luka Beograd

Čuveni svetski di-džej i producent poznat i po nominaciji za prestižnu Gremi nagradu, Mark Knight prvi susret sa ovom binom opisao je kao svoj “najbolji nastup u 2014-toj godini”. Prošlog leta dobila je epitet najvatrenije bine u zemlji sa više od 60.000 novih fanova.

Njeno ime je Lovefest Fire, a prema najavama organizatora 13. marta u beogradskom Hangaru u Knežopoljskoj 3 će još jednom dokazati zašto može da parira poznatim svetskim stejdževima.

 

Glavna zvezda prve ILLUMINATO LOVEFEST FIRE žurke u prestonici biće JORIS VOORN! | Hangar, Luka Beograd | 2015

Glavna zvezda prve Illuminato Lovefest Fire žurke u prestonici biće Joris Voorn, jedan od najpoznatijih holandskih di-džejeva i producenata. Voorn je odrastao u muzičkoj porodici, pa zato ne čudi činjenica da je danas među najtraženijim tech house di-džejevima u Evropi. Njemu će se pridružiti di-džej Secret Cinema, dobitnik nagrade za najboljeg holandskog producenta, publici poznat po hitu “Timeless Altitude”.

 

Secret Cinema @ Illuminato Lovefest Fire | Hangar, Luka Beograd | 2015


Domaća podrška ovog puta biće dvojac Ivan Radojević i Luka Vuković, kao i Predrag Petković a.k.a. di-džej Mene.

Šta je Mark Knight rekao za Lovefest Fire Stage

“Kažu da slika uvek govori više od hiljadu reči i zato mislim da prizor koji sam imao ispred sebe tokom nastupa dokazuje koliko je neverovatno bilo biti hedlajner Lovefesta u Srbiji ove godine”, rekao je Mark Knight u intervjuu za Toolroom Records.

Ostalo još malo karata po ceni od 10 EUR

Ulaznice za Illuminato Lovefest Fire žurku mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima, DD Tickets-a ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs. Njihova trenutna cena je 10 EUR (1.199 dinara), dok će nekoliko dana pre žurke, cena ulaznice za Illuminato Lovefest Fire biti 11.5 EUR.

 

Glavna zvezda prve ILLUMINATO LOVEFEST FIRE žurke u prestonici biće JORIS VOORN!

Lovefest Fire je glavna i najveća bina festivala ljubavi. Osim Mark Knight-a, Fire Stage je prošle godine ugostio najveće muzičke zvezde među kojima su Jeff Mills, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin, Finnebassen, Tom Trago, kao i domaće velikane kao što su Marko Nastić, Lea Dobričić, Marko Milosavljević i mnogi drugi.

Deveto izdanje Lovefesta će ove godine biti održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a lista izvođača će biti poznata sredinom marta. 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
2pac
13.03.2015 23:06
Petak13 i sektaški naziv žurke wtf?! Ljudi šta je s vama?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :