Ilija Djoković, Peter Portman i Teo Trunk ove subote u klubu DOT

Datum objave:17.11.2016

Pročitano:4472 puta

Datum održavanja: 19.11.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Klub DOT

DJ pult kluba DOT je ove subote rezervisan za mušku ekipu. Tri zvučna i poznata imena domaćoj publici će svojim setovima dobro zagrejati atmosferu. Ilija Djoković, Peter Portman i Teo Trunk za sve neumorne klabere i ljubitelje pravog tehna a pogotovo za ženski deo ekipe miksaju do ranih jutarnjih časova!

 

Klub DOT


Ilja Dojoković
interesovanje za muziku pokazuje poprilično rano, kada se i opredeljuje za elektronski pravac. Ozbiljnije počinje da se bavi DJingom od 2010. godine. Prepoznatljiv je po energičnim setovima s primesama tech house-a, melodičnog i euforičnog techno-a i odličnom „čitanju” publike. Od prošle godine izdaje svoju muziku, a do danas je potpisao za label-ove kao sto su Phobiq (Sasha Carassi), Driving Forces (Sutter Cane), Tauten (TKNO) I mnoge druge. Njegove trake naišle su na odlične reakcije publike, ali i velikana kao što su Adam Beyer, Sasha Carassi, Sam Paganini, Cristian Varela, Mark Knight itd. Prošlogodišnji nastup na Exit festivalu u b2b setu sa Leom Dobričić bio je kruna njegove dosadašnje karijere. Sarađivao je i nastupao sa mnogim domaćim i stranim DJ-jevima i producentima kao što su Dubifre, Nakadia, Loco & Jam, Tania Vulcano, D-Unity i drugi.

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh.  Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega jos uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao DJ, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogim drugim. Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola, Neptun City kao i mnoga druga podržana su od strane UMEK, Wax Worx, Sam Paganini, John Belk, Calavera & Manya itd.

Teo Trunk, osnivac je projekta "The Black Box". Prisutan na sceni od početka 2014. godine. Od tada beleži brojne nastupe kako u Beogradu i drugim gradovima Srbije, tako i van njenih granica. Beleži brojne rezidenture u klubovima RE:PUBLIKA, Element, tenutno resident beogradskog kluba DOT. Među značajnijim nastupima mogu se izdvojiti "In The MOOD" Showcase, "Berlinski Zid - Festival Moderne Nemacke Umetnosti", "Exit", "KSF" i mnogi drugi, na kojima je pult delio sa imenima poput Nicole Moudaber, Marino Canal, Audiostorm, Aneuria, Marko Nastić, Dejan Milićević, Lea Dobričić... Trenutno radi na novom projektu o kome ćemo znati više uskoro.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :