Ilija Đoković, Nikola Vuković i Dymo ove subote u Pančevu

Datum objave:22.11.2016

Pročitano:5518 puta

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Štab Pogon

Na drugoj ASAP žurci ove klupske sezone, zakazanoj za subotu, 26. novembar, pančevačkoj publici predstaviće se poznati DJ i producent Ilija Đoković. U dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo, pred više od 400 ljubitelja i ljubiteljki elektronske muzike, ove večeri će nastupiti i ASAP DJ-jevi Nikola Vuković i Marko Dimitrijevski Dymo.

 

ASAP Pančevo


Pažnju ASAP organizacije mladi smederevski DJ i producent Ilija Đoković privukao je što setovima što produkcijom. Deljenje pulta sa DJ-jevima kao što su Dubfire, Nakadia, Paco Osuna i Axel Karakasis, i konstantno bukiranje za setove širom Balkana, samo su deo razloga što je baš Ilija gost novembarske ASAP žurke.

 

ASAP Pančevo / Foto: Marko Edge Obradović

Foto: Marko Edge Obradović


S idejom da od ove sezone pančevačkoj publici predstave najaktuelnija imena domaće scene, ASAP je nastavio saradnju sa muzičkim uredništvom Doma omladine Pančevo. Još od osnivanja organizacije 2014. godine, Dom omladine Pančevo izlazio je u susret svim idejama ove grupe DJ-jeva, VJ-jeva i entuzijasta na različite načine uključenih u svet elektronske muzike.

 

ASAP Pančevo / Foto: Marko Edge Obradović

Foto: Marko Edge Obradović

Za subotu, 26. novembra, svaki izvođač priprema set stilski raznovrsne techno muzike, kojom će na sebi svojstven način doprineti još jednom nezaboravnom ASAP-u u Pančevu.


Karte se mogu kupiti na ulazu na žurku i to po ceni od 200 dinara do, odnosno 300 dinara nakon ponoći. Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :