IKONIKA: Talentovana DJ-ica i producentkinja londonske scene stiže u Beograd!

Datum objave:12.02.2015

Pročitano:4314 puta

Datum održavanja: 20.02.2015

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Jedna od najzanimljivijih i najtalentovanijih žena na londonskoj anderground dance sceni, Ikonika, stiže u Beograd 20. februara! Talentovana DJ-ica i producentkinja dolazi na poziv kolektiva Mystic Stylez, a razlog je njihov zajednički nastup u klubu Dot, zakazan za sledeći petak.

 

IKONIKA @ Klub DOT: Jedna od najzanimljivijih i najtalentovanijih žena londonske anderground dance scene stiže u Beograd! | 2015


Kako u svom produkcijskom, tako i u DJ radu, Ikonika je uspela da se upiše u istoriju svetske anderground muzičke scene. Prestižni “DJ Mag” još 2009. godine nominovao ju je za “Najbolji DJ proboj”, a samo godinu dana kasnije našla se u kategoriji “Najbolji DJ u 2010-oj”. Njen prvi EP “Please” iz 2008. godine dao je sasvim novi osvrt na tadašnju klupsku scenu Londona, izražen kroz veoma melodične moderne muzičke pravce. Pored ovoga, Ikonika ima svoju etiketu “Hum + Buzz”, na kojoj obljavljuje svoja izdanja, ali takođe radi i na promociji novog talenta.

 

U petak, 20. februara, Ikonika će nastupiti u klubu Dot na adresi Francuska 6, a uz nju publika će još jednom imati priliku da vidi i čuje ekipu iz jednog od najtraženijih beogradskih DJ kolektiva! U pitanju je Mystic Stylez, a iste večeri sa Ikonikom nastupiće Jackie Dagger, Phillie P i Stevie Whisper. Do ponoći ufur će koštati 400 dinara, a nakon ponoći cena karte na ulazu biće 500 dinara.


Pratite Dot na Fejsbuku i uvek budite u toku sa najvažnijim klupskim događajima u gradu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :