IGRAJ DOK TE NE SRUŠE: Del Arno Bend izbacio Box Set povodom 30 godina rada

Datum objave:28.12.2016

Pročitano:2788 puta

Del Arno Band, najpoznatiji rege bend na Balkanu ove godine proslavlja prvih 30 godina rada, a tim povodom su rešili da obraduju svoju publiku objavljivanjem Box Set izdanja "Igraj dok te ne sruše" za izdavačku kuću Mascom Records.

 

Del Arno Bend

Prethodnog vikenda, Del Arno bend je održao sjajan koncert pred prepunom salom Amerikana u Domu omladine, a njihova proslava prvih 30 godina se i dalje nastavlja! Box set izdanje "Igraj dok te ne sruše - 30 godina" sadrži pet albuma, koje će svi poštovaoci ovog benda želeti da imaju u svojoj muzičkoj kolekciji.

- Box set je odgovor na proslavu jubileja, ali i na brojne opaske naših poštovaoca koji su nam javljali da je do naših izdanja teško doći. Sadrži četiri naša autorska albuma i peti cd, sa duetima, obradama... Tu će se naći i priličan broj neobjavljenih snimaka, a uz to ide i knjižica sa fotografijama iz porodičnih albuma, kao i prigodni tekstovi ljudi čiju rok misao izuzetno poštujem, a to su Aleksandar Žikić, Dragan Kremer, Petar Janjatović, Dragan Ambrozić i mladi rok novinar iz Novog Sada Nenad Pekez, izjavio je Jovan Matić u intervjuu za Politiku.

Samo u pretprodaji, Box set možete poručiti na Mascom Store web shopu, a promotivna cena izdanja u pretprodaji je 1799.00 dinara. Dostava je besplatna za celu Srbiju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :