Igra Duhova predstavlja svoju "Sobu" u doba korone

Datum objave:27.04.2020

Pročitano:348 puta

Lokacija: Beograd

Video materijal za novi video-singl beogradske alternativne postave Igra Duhova snimljen je u Jazz Bar Centru u Beogradu, 22.02.2020. godine, tokom promocije novog albuma „Da li zaista postoje Duhovi?" objavljenog za izdavačku kuću Take It Or Leave It Records.

 O samoj pesmi lider grupe Dejan Radojković otkriva:

"To veče, moj drugar Vuk Ninković, došao je sa kamerom i umesto da napravi par fotki, on je snimio dobar deo koncerta. Montaža video spota je dobar način da se ubije dosada. Praktično, od slučajno snimljenog materijala ispao je zanimljiv svirački spot, bez ikakvih dodataka i glumatanja, jer to fizički nije bilo izvodljivo.

Tokom dugih noći i „prazne sobe što lome me" shvatio sam da „Soba" ima taj svirački momenat i čudnu atmosferu koja leluja ovih dana. Usamljenost, udaljenost i otuđenost u savremenom svetu ili prinudna izolacija, isto mu dođe... „Pogledaj jutro i vidi plakanje".Ipak nije sve tako crno, „Pogledaj nebo i vidi svitanje". Polako se valjda naziru bolja vremena i ostaje nam hipotetičko verovanje,da će jednog dana opet biti dobrih koncerata i druženja sa publikom: „Kada budem tu, kada dođeš ti, ja ću ti verovati!"

Proći će i ovo ludo doba, na ovaj ili onaj način. Do tada i do ponovnog susreta sa publikom, bavićemo se reizdanjem prvog albuma „Prvi put" iz 1993. godine i obnoviti neke od starih video snimaka."

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :