IGOR VINCE: Veliki koncert multitalentovanog mladog autora u Savamali!

Datum objave:24.04.2015

Pročitano:6125 puta

Datum održavanja: 08.05.2015

By:Barbara Garčević

Lokacija: Mikser House, Beograd

Igor Vince, multitalentovani domaći mladi autor i četvorostruko "Grammy" nominovani nigerijski muzičar Femi Kuti, nedavno su objavili zajedničku numeru "LET'S DO IT" i video spot, koji je za kratko vreme osvojio publiku!

 

IGOR VINCE: Veliki koncert multitalentovanog mladog autora u Savamali! | Mikser House | Beograd | 2015

Tim povodom, Igor Vince će sa svojim desetočlanim bendom "Drum, Brass And Keys", održati i veliki koncert u Mikser House-u, u Beogradu 8.maja, s početkom u 21h.

Nakon zapaženih nastupa na mestu perkusioniste u selekciji slavnog Femi Kutija, Igor Vince nastavlja da pobeđuje predrasude i slama barijere na svom muzičkom ostvarenju. Malo je reći da je veliki uspeh biti tako široko i nerezervisano prihvaćen, privilegovan i počastvovan, i naći se, kao što je Igoru pošlo za rukom u jednom od najmoćnijih afričkih muzičkih timova predvođenim velikanom kao što je Femi Kuti.

Ovog puta Igor nam sa ponosom predstavlja numeru "LET'S DO IT", koju potpisuje zajedno sa Femi Kutijem, četiri puta "Grammy" nominovanim nigerijskim muzičarem. Svakako prvi sa ovih područja, ali i među retkima u svetu, koji je uspeo da sa jednim od najvećih muzičara Afrike ostvari saradnju, kao plod višegodišnjeg prijateljstva, entuzijazma i poštovanja među dvojicom muzičara.

 

Femi Kuti & Igor Vince

Novi singl "Let's Do It" Igora Vinsa i Femi Kutija ujedno najavljuje i Igorov istoimeni debi album sa novim, svežim, vedrim, osećajnim, eksplozivnim i opuštajućim numerama.

Igorovo ostvarenje duetske numere sa Femi Kutijem ostavlja veliki značaj koji se, svesno ili ne, upisuje u istoriju svetske muzičke baštine. Ovim delom, Igor još jednom ruši predrasude o odnosu dve različite rase i socio-kulturološkim preprekama, a njihovo uzajamno poštovanje i prihvaćenost stavlja u prvi plan.


Ukoliko bi njegovoj priči bio potreban naslov, ne bi mogao biti drugačiji, jednostavno - "Let's Do It".


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :