Igor Jadranin i SMT#nG u Disko Baru Mladost

Datum objave:16.11.2016

Pročitano:2965 puta

Datum održavanja: 18.11.2016

Lokacija: Disko bar Mladost

Ovog petka u Disko Baru Mladost DJ pult deliće Igor Jadranin i SMT#nG. Igor Jadranin ne nastupa često u Beogradu, pa je ovo jedinstvena prilika da uživate u njegovom setu, a i SMT#nG će vam se predstaviti u nešto drugačijem izdanju.

 

Igor Jadranin i SMT#nG

 

Beograđanin Igor Jadranin je DJ i producent čije pesme puštaju i podržavaju Loren Garnije, Leri Herd, Džajls Piterson, Keni Doup, Majk Grant, pa sve do onih koji nisu naklonjeni elektronskoj muzici, s razlogom je jedno od najpriznatijh imena na ovim prostorima. Njegovo muzičko stvaralaštvo do sada su obeležili i projekti "En-Tropic" i "Familia Loca", kao i nezavisna vinil etiketa "Rezonant", koju je pokrenuo 2008. godine zajedno sa dvojcem "Audionova", promovišući domaće izvođače, koja stoji iza trinaest velikih izdanja. Tvorac je mnogih dešavanja u Beogradu i Srbiji, bio je rezident nekoliko beogradskih klubova i nastupao na većini bitnijih festivala u regionu. Igorov produkcijski stil utiče na izbor muzike koji pravi u DJ setovima. Nedavno je objavio još jednu novu ploču, EP "Boulevardd" za "Back To The World Records", izdavačku kuću britanske legende, Ešlija Bidla. 

 

SMT#nG ovom žurkom ujedno kreće svoju rezidenturu u ovom baru, a kako kaže sprema nešto drugačije izdanje od onog na koje je njegova publika inače navikla, tako da ćete uživati u disco, funk, jazzy house i soulful muzici.

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :