IDEMO NA MARS 2017 - Tradicionalna prednovogodišnja revija u klubu Drugstore

Datum objave:27.12.2017

Pročitano:2903 puta

Datum održavanja: 30.12.2017

››› Promocija domaće alternativne i autentične elektronske muzike na tri stejdža ‹‹‹

 

 

IDEMO NA MARS entitet je beogradske klupske scene koji promoviše lokalne talente i muziku, više od dvanaest godina. Manifestovao se terminom na pokojnom radiju B92, kao i serijalima i velikim žurkama. 30. decembar u klubu Drugstore, sada već tradicionalno, osvrt je na alternativnu klupsku scenu minule godine. Predstavlja se nekoliko autentičnih talenata i projekata kroz live nastupe, uz podršku lokalnih DJ heroja i gostiju iznenađenja.

IDEMO NA MARS 2017 okupiraće čitav kapacitet kluba Drugstore. Na tri stejdža, rasporediće se tehno-rep atrakcija Ludi Srbi, iskusni didžej i producent Kanbo, Regis iz ekipe Mystic Stylez, mladi Andria, kolektiv Beyond House, atraktivni Lenhart Tapes i MKDSL, duo Chorbika i domaćin DJ Flip.

Ograničena količina karata je u pretprodaji! Njihova cena je 300 dinara, a mogu se naći u lokalima Zaokret i Lift (Cetinjska 15), kao i ZLA SHTEK-u u podzemnom prolazu ispod Palate Albanija.

Pratite aktuelnosti na Facebook eventu, a u nastavku pročitajte kratki opis izvođača IDEMO NA MARS 2017 revije.
Unapred hvala na objavi! Stojim vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

LUDI SRBI (SATELIT DRŽAVA) LIVE

Najupečatljiviji ove godine bili su novosađani koji kombinuju estetiku i rejv kulturu devedesetih, sa tekstovima u kojima se mladi lako pronalaze - Ludi Srbi! Njihove pesme broje milionske preglede, a fan baza je toliko jaka da im je skoro svaki nastup unapred rasprodat. Ludi Srbi idu pod opisnim sloganom 'реп и псиџа', a veruje se da je za njihov uspeh odgovoran nepretenciozni pristup produkciji i nedostatak autocenzure. Anonimni duo, Mare MDMA i Petko Crna Glava, uspešno kreiraju diskurs koji beskompromisno udara na stigme društva ovde i sada, čineći Lude Srbe autentičnim glasom jedne generacije.

Ludi Srbi ekstremniji su produžetak scene koju čine Bombe Devedesetih, sa Mimi Mercedez kao zasebnim fenomenom. Nedavno su se u klubu Drugstore predstavili na njenom nastupu, a sada izvode revijalni nastup publici koja je više orijentisana klupskoj muzici nego repu.

DJ KANBO

Momak koji se smatra pokretnom enciklopedijom tradicionalnog i savremenog tehno zvuka. Svojim setovima već više puta grmeo u klubu Drugstore, što ga, uz činjenicu da producira bitove za Bombe Devedesetih, čini idealnim izborom za aftermath nastupa Ludih Srba. Ovaj set posvetiće frankfurtskom zvuku devedesetih u miksu sa omiljenim ghettotech, Dance Mania i UK pločama nove ere.

REGIS (MYSTIC STYLEZ)

Relja Ćupić za sobom ostavlja još jednu godinu u kojoj je bio vredan u studiju pa će tradicionalno u okviru Idemo na Mars revije predstaviti dosta novog materijala koji se kreće od ambijentalnog post rave-a, do big room afro house-a.

ANDRIA (YES)

Novo, zapaženo ime lokalne eksperimentalne tehno scene. Njegovu produkciju karakteriše složena energična ritmička struktura. Ona je bliska IDM-u, ali poseduje euforičnije udarce tehna, uz povremeno melodičnije sintaške momente. Za ovu priliku, Andrija Čugurović priprema uvodni set u katedrali sastavljen od izbora svog materijala prožetog muzikom autora koji ga inspirišu.

LENHART TAPES LIVE

Jedan od najuzbudljivijih i najenigmatičnijih likova na domaćoj muzičkoj sceni reputaciju je izgradio živim nastupima na kojima su mu glavni alati vokmeni i kasete koje je našao na pijacama. Na njima je uglavnom opskurna narodna muzika, a željeni rezultat je apstraktna kombinacija tehna, džeza, nojza i indastrijala.

MKDSL SLAV

MKDSL će publiku ugostiti na ozloglašenom, ali najslađem beogradskom stejdžu - ICE CREAM BOOTH. Ovaj epicentar kluba Drugstore, nekima je poznat i kao Kokošinjac. Tu će predstaviti svoj projekat SLAV - Spor Lektronski Alternativni Vožnj, muziku usporena do granice plesa (66 BPM), gde su najveći hitovi dovedeni do neprepoznavanja, sve zarad novog iskustva.

CHORBIKA

Chorbika je live act Jelene i Marka čija se muzika najbolje opisuje listom izvođača koje su do sad ugostili u beogradskim klubovima: Danaga, Red Axes, Jacques, Autarkic, Thomass Jackson, Switchdance i Simple Symmetry.

DOO X VEMIC X GUNEY (BEYOND HOUSE)

Ovi momci predstavljaju većinski deo Beyond House, jednog od najaktivnijih kolektiva beogradske scene. Oni puštaju muziku, dovode internacionalne goste, ali i prave svoje večeri u okviru cenjenih festivala u Srbiji i regionu. Njihova snaga leži u oslanjanju na klasike plesne muzike uz stalnu potragu za, podjednako novitetima, kao i raritetima. Predstaviće se ekskluzivnim dvočasovnim B2B2B setom u intimnom okruženju malog kluba.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :