I See You: The xx objavio dugoočekivani album

Datum objave:13.01.2017

Pročitano:2562 puta

By:Lampshade Media

Na radost fanova širom sveta, dugoočekivani treći album londonskog tria The xx "I See You" ugledao je svetlost dana za etiketu "Young Turks" kao CD, LP i digitalno izdanje. Album možete preslušati na Deezeru ili kupiti na Google Play Music.

 

The xx

Sudeći po reakcijama ljubitelja zvuka kultnog elektro-pop tria, koji čine Romy Madley Croft, Oliver Sim i Jamie Smith, novi album "I See You" donosi brojne novine. Bend za album "I See You" navodi da je to njihovo najodvažnije i najambicioznije izdanje.

Na albumu se se nalazi 10 pesama - Dangerous, Say Something Loving, Lips, A Violent Noise, Performance, Replica, Brave For You, On Hold, I Dare You i Test Me. Album je naišao na odličan prijem i kod medija: "U pesmama na izdanju "I See You" više se ne insistira na strogom minimalizmu, koju je oblikovao prethodna dva albuma. Paleta tonova je znatno proširena; postoji nekoliko čvrstih plesnih ritmova, odjeci Beach Boys-a i smenjuju se jedinstveni tonovi sintisajzera; čak i sempl Hall & Oates u singlu "On Hold". Kao i na prethodnim izdanjima, oseća se krhkost i napetost, ali postoji i novo samopouzdanje". - navodi se u recenziji New York Posta.

RollingStone: "The xx nikada nisu bili tako "emotivno razgolićeni" u svojim muzičkim ambicijama. Rezultat je nezaboravan kao i uvek".

The Wall Street Journal: "Na ambicioznom novom albumu The xx, stvoren je ključni, magnetski spoj elektronike i popa".

Dok su prethodna dva albuma snimana u izolaciji u Londonu, "I See You" je nastajao između marta 2014. i avgusta 2016. u Americi, Reykjaviku, Los Anđelesu i Londonu. Producirali su ga Jamie Smith i Rodaidh McDonald. The xx je objavio video za pesmu "On Hold", koji je sniman u Marfi, Teksas, a režirao ga je cenjeni filmski reditelj i fotograf Alasdair McLellan.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :