Hype: Veliko otvaranje sezone u Savamali sa čak osmoricom beogradskih DJ-eva!

Datum objave:17.09.2015

Pročitano:6580 puta

By:Hana Adrović

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Ove subote, 19. septembra, žurkom koja nosi naziv Hype biće otvorena nova sezona u Depo Magacinu u Savamali. Čak osmorica omiljenih beogradskih DJ-eva nastupiće u jednoj večeri.

 

Hype: Veliko otvaranje sezone u Savamali sa čak osmorica beogradskih DJ-eva! | Depo magacin Beograd


Hype donosi pravi hajp uz odličan muzički program u okviru kog će u jednoj večeri nastupiti čak osam omiljenih klupskih DJ-eva: MKDSL, DJ Flip, Feloneezy, Regis, Jackie Dagger, _Byp, Jung B i Фake Casual.

 

Hype: DJ Flip

 

Osim zbog bogatog muzičkog programa, Hype je žurka na koju morate ići kako biste kvalitetno otvorili novu party sezonu u Savamali. Početak žurke je zakazan za subotu, 19. septembar u 23h.

 

Hype: Feloneezy & Jackie Dagger


Već narednog vikenda, Depo Magacin, na adresi Travnička 3, ugostiće još dva događaja – petak, 25. septembar rezervisan je za novi Don’t Walk Dance događaj na kom će nastupiti Eric Sneo, Dot Chandler i TKNO. Ulaznice za ovaj event po ceni od 500 dinara u preprodaji su na svim prodajnim mestima DD Ticketsa. U subotu, 26. septembra, na programu je Metnem Label Launch Night žurka, na kojoj će nastupiti Codex, Senzzor, Bohemian, Dzonidza i MC Don Dada – a specijalni gost Amoss stiže iz Velike Britanije specijalno ovim povodom.

 

Ulaznice po ceni od 300 dinara će se prodavati na ulazi u Depo Magacin, Travnička 3.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :